Wysłany: 2005-11-10, 23:45
A właśnie że nie, bo nie wiedzą. Np. w Stanach spora częśc ludzi nie wie kto jest prezydentem USA, większa częśc nie wie ile mają stanów, także spoko. Tam ludzie sa tak niewykształceni, że masakra, nic ich nie interesuje,a wypadałoby wiedzieć chociaż gdzie leży Polska, już nie wymagam znajomości naszego prezydenta...
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
No amerykanie raczej nie należą do bardzo wykształconych, po prostu uczą się tego co będzie im w życiu potrzebne i dlatego może tak dobrze sobie radzą zamiast wpychać każdemu dziecku w łeb milion bzdur.
Co do rumunów to akurat pod tym jednym względem jestem rasistą czy kim tam..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
cztery naprawdę mnie rozbawiły... to z urodzinamy,z mrozem, z polakiem bez rąk i z ludożercami... ale ja przecież mam zrąbaną psychikę więc może dlatego...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2005-11-12, 11:11
Polecający: Ktoś mnie zaprosił na moim blogu.
Naya, nie dlatego, że masz zrąbaną psychikę, tylko dlatego Cię rozbawiły, bo umiesz śmiać się z siebie.. Proste. I co z tego, że te kawały były akurat o nas - Polakach? Są dowcipy o blondynkach, o Jasiu, o lekarzach, itd., itd.. I nikt z wymienionych się za to nie obraża. Bo to tylko zwykłe dowcipy. I nie należy ich brać tak do siebie.. Boshe..
_________________ Sex Pistols - I Wanna Be Your Dog
no tak ... fakt umiem śmiać się z soebie i to chyba najlepiej mi wychodzi... ale kawały są poparte tylko i wyłącznie stereotypami... śmiesznymi sterotypami...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
może dlatego, że już go keidys słyszałas to cię nie śmieszy... dziwne... może znowu okaże się, że to ja jestem jakaś pomigana ale mnie ciągle śmiesza te same kawały nawet jak go słysze setny raz... i śmieszył mnie on jak słyszałam go po raz pierwszy to za setnym razem tez bedzie mnie śmieszył...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum