ja to widziałam już dawno, gdzieś indziej, Chuck Norris jest naszym idolem w szkole
do moich ulubionych należą:
Cytat:
Bóg chciał stworzyć świat w 10 dni. Chuck Norris dał mu 6.
Cytat:
Kiedy Chuck Norris się rodził, pielęgniarka odbierająca poród wykrzyknęła "o Boże! to Chuck Norris!". Następnie uprawiali seks. Była to trzecia panienka, jaką Chuck zaliczył.
Cytat:
Kiedy Chuck Norris wpada do wody, nie staje się mokry. to woda staje się chucknorrisowa.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
no wlasnie nie wiem... pewnego razu zobaczylem u kumpla na gg opis "chuck norris (...)", pozniej u drugiego kumpla to samo:| i tak sie zaczela ta burza...
mi sie wydaje ze to moze z okazji jego 60 urodzin, albo z okazji trylionowego kopniaka z półobrotu:]
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
ja właśnie tak jak ktostaki zauwałyłam ten cały szał na gg... nagle co drugi na liście ma opis z norisem... niektóre są śmieszne... ale ja nie czaję tej "mody"...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2006-01-27, 14:24
Polecający: baba jaga ;P
No to ja najpierw dostawalam linki ale ze jak to ja albo w ogole nie otwieralam albo otwieram i nie czytam ;D to nie zjarzylam ocb a pozniej wlasnie opisy ludzi i jak ich pytalam ocb z tym chuckiem to dostawalam z**** ze nie czytam linkow jak zwykle ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum