Nie ma to jak polski eBay :lol: jak nie napisali kiedys "wierze Hi-Fi" tak teraz to :mrgreen:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Heh, dziwne bo jak próbowałem wejść na tę strone to mi się komp wywalił. A potem nie wykrywał mi dysku w biosie... Boże ale mi to wstrzyka zrobiło, myślałem że mi dysk siadł...
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
Pewnie policja podstawila jakis niebezpieczny link i kazdy co chce skorzystac z oferty "kupie, sprzedam zaminienie kokaine" dostaje po kompie.... :mrgreen:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
No i jak ? U ciebie działa ? Ja się nie odważę spróbować jeszcze raz... Nie chcę dostać zawału...
O is for O yes I do
N is for ANY old time
O is for O yes I do
N is for ANY old time
niezle niezle... na takich akcjach mozna sprzedac WSZYSTKO. Po koncercie U2 w Polsce jakis chlopak chcial sprzedac gume do zucia wypluta przez Bono na plycie lotnisku w Pyrzowicach i sloik wydychanego powietrza przez basiste U2 :lol:
_________________ "Gdy w Los Angeles widzą jakiegoś faceta w pięknym domu, zaraz mówią: "pewnego dnia, ja zamieszkam w tym domu". kiedy coś takiego ma miejsce w Dublinie, zaraz słychać: "pewnego dnia dopadnę tego drania!"
"Gorzej niż w piątkowy wieczór w Dublinie!"
_________________ "Gdy w Los Angeles widzą jakiegoś faceta w pięknym domu, zaraz mówią: "pewnego dnia, ja zamieszkam w tym domu". kiedy coś takiego ma miejsce w Dublinie, zaraz słychać: "pewnego dnia dopadnę tego drania!"
"Gorzej niż w piątkowy wieczór w Dublinie!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum