Dziwie się, że nikt nie wymienił wina MUSTAK ale może to tylko w szczecinie
w innych rejonach Polski tez mozna je znależć
mnie osobiście urzekło (smakowo niekoniecznie ) wino o wdzięcznej nazwie "Małgośka", ze zdjęciem uroczej pani na etykietce. pani była rozneglizowana od pasa w górę i miała duże, hmm... oczy
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Wysłany: 2007-08-06, 19:11
NieLubieKawy napisał/a:
Naszczęscie stać mnie na droższe specyfiki, a co do nazw tanich win to pamietam byka i zlotego jelenia. A i jeszcze Jeleni róg. Nie wiem co oni z tymi jeleniami.
tylko bez wyzwisk mi tu
ja ostatnio widziałem w sklepie
"Bycza Moc"
"Bachus"
reszta sie powtarza
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Hmm.. z mego ogniskowego doświadczenia wymienie tutaj - Beczułka, Węgrzyn, Komandos, Keleris, Korrida, Angelo Mocne, Lipa z Miodem, Kwiat Jabłoni, Leśny Dzban czyli siaraaaa, którą najlepiej spozywać w dużej grupie pośród lokalnych zarosli
_________________ Masz prawo do dobrej zabawy.
Do najbardziej ciężkostrawnych myśli.
Nawet masz prawo mieć prawo.
Masz prawo płakać.
Masz prawo się wstydzić!
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum