Co na ten temat. Nie wiem czy wiecie, ale Ci trzej...ee... 'chłopcy' poprostu nagrali amatorską kamerą teledysk do swojej 'piosenki' wrzucili to na www.youtube.com i zostawili. Przez przypadek oglądnął to jakiś menadżer i powiedział, że pomoże im się wybić. Kto by się nie zgodził...
Są dwie wersje.
Jedna, wynikająca z wywiadów - Ci trzej seryjnie mają nadzieję na wielką sławę
Druga, wynikająca z opinii publicznej - piosenka jest nagrana, puszczana i rozsławiana dla jaj.
Co jest prawdą, nie wiem i nie interesuje mnie to. Grup Tekkan to kolejne badziewie z Niemiec
_________________ "To co stracił Manchester United zyskał Real Madryt. Przyszłość maluje się w jasnych kolorach. Przyszłość ma na nazwisko Beckham"
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Mój komputer się zbuntował i wcale nie chciał tego odtwarzać, ale mu przeszło i sobie posłuchałam. Pięęęęęęękne. A jaki tekst skomplikowany. Od skończenia zajęć z niemieckiego 3 lata temu nie miałam z tym językiem kontaktu, a wiem o czym śpiewali. hehehehe
Do tej pory myślałam, że niekwestionowanym królem jest mąż Britney Spears i jego "Popozao" http://media.putfile.com/Kevin_Federline_-_Popozao ale chyba zmienię zdanie.
O fuck, oni są obrzydliwi i fałszują, o jak fałszują... Cieszę się, że niemiecki to czarna magia dla mnie, wolałabym się nie dowiedzieć, o czym ambitnie śpiewają.
To drugie coś też genialne .
_________________ don't cry strange little girl. there's no reason to give your soul to devil. choose life.
Malborski Przegląd Muzyczny
Wysłany: 2006-05-18, 07:31
Polecający: bierdonka
jesli chodzi o fajne bojsbendy , to ja wam pokaze mistrzostwo awaria!
chłopaki dają czadu az miło! chyba zostawie moje szarpidruty i zostane ich fanką!
Niemców nie pobiją, bo Grup Tekkan tylko tym się różni od pisków wydawanych przez mokry styropian przesuwany po szybie, że trwa dłużej. Ale są na dobrej drodze. Piękny tekst, urocza muzyka (szkoda, że nie uprzedziłaś jakim dźwiękiem to się zaczyna, oszczędziłabyś mi palpitacji serca, miałam podkręcone głośniki ), układ choreograficzny zwalający z nóg. No i te nieziemskie spodnie. Chyba sobie je sami zaprojektowali i uszyli, a to świadczy o kreatywności. Wielka sława przed nimi!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum