_________________ nie będę się użalać
nie będę skarżyć się
nie jestem beksa lala
a skoro jeszcze
to mnie nie powala
to nie jest tak źle
co nie zabija wzmacnia
wzmocni i mnie
Wysłany: 2008-03-24, 12:39
Zabawny koleś... no cóż, kolejny z wielu który znalazł sobie sposób na zaistnienie w sieci A my, oglądając jego pierdoły tylko mu pomagamy. Ale dobrze, że są w sieci takie oszołomy, bez nich byłoby raczej nudno.
BTW, patrząc na jego zdjęcia (na blogu), myślę, że tak wygląda jARO na co dzień. Pełen skate.
_________________ Oficjalny forumowy pedofil
I'm not human I'm a miracle. And even my shadow worships me.
Nudzi mu się i znalazł sobie zajęcie... nie ma się czym emocjonować specjalnie. Wielu było przed nim, wielu będzie po nim. A niech się bawi, skoro mu to radochę sprawia radość ;P
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Mnie to jakoś za specjalnie nie śmieszy, a jakby miało mi to jakoś poprawić humorek to chyba bym się nie doczekała, nie ma wg mnie nic w tym oryginalnego i zasługującego na miano przekomiczne, zbyt duże słowo, jak dla mnie w odniesieniu do tego 'artysty'. Ale skoro tak go to bawi, niech robi swoje.
bro napisał/a:
wolę zabawy w stylu : możecie mnie dotknąć za złotówkę;
xD i no wiedziałam, że takowe zabawy się przyjmą xD
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Wysłany: 2008-03-25, 14:51
krew sie gotuje... tak jak to napisali w co 5 komentarzu: gej??
masakra... wrobiłby coś porządnego... rozumiem sie wygłupiać, ale to to już przesada...
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Wysłany: 2008-03-30, 00:39
Polecający: google it!
Karczoszku, nie skacz tak po tych tematach bo ja juz nie nadążam za Tobą. naopowiadałaś mi o swoim tyłeczku w postach o seksie oralnym, ja się napaliłem a teraz muszę biegać za Tobą po całym forum. co ludzie powiedzą, co?
aj lof ju bejbe
Karczoch napisał/a:
bez komentarza...
no pewnie, nie ma sensu komentować. lepiej dodać coś od siebie
Karczoch napisał/a:
to ironia??
nie, to nie ironia, to adoracja prawdziwego talentu
Chyba nie wątpisz Karczoch w to, że Luntek jest Królem Internetu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum