_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-12-13, 21:01
Polecający: baba jaga ;P
@Orange : Ale to faceci jak dzieci musza miec swoje zabawki ;P niech sie bawi. Nie robi przy tym nikomu krzywdy ;> nie oglasza tego publicznie i tym podobne ;>
W sumie, jakby nie TO to bym może i też się dziś z tego śmiała...
Cytat:
nie oglasza tego publicznie i tym podobne ;>
I tu się mylisz, bardzo.
Tak, jestem dalej zła.
Czy ja twą liste gdzies opublikowalem ? No litosci Orange juz nie przesadzaj... bo zatracasz kontakt z otoczeniem widze i popadasz w paranoje uzycie 1 imienia nic nie znaczy
Wysłany: 2005-12-13, 22:38
Polecający: baba jaga ;P
Jak jest taka lista to ja chcialam powiedziec ze to wszystko klamstwo !! ;P xDDDDDDD Ja nawet nie znam tych osob wymyslalam sobie o! xDDD
@Orange: a podal gdzies to do wiadomosci publicznej ? Czy moze przeszkadza Ci to ze Ptaq wie co i jak ? ;> a nawet jak tak to wiecej zdzialasz obracajac to w zart wszystko przynajmniej zbijesz "przeciwnika" z pantalyku, a jak sie bedziesz zloscic to sobie ktos kto to obserwuje pomysli "aha i wszystko jasne" i zaczna sie plotki i ploteczki. Poza tym nie jednemu psu burek ;] Wiesz nie wiem o co dokladnie wam biega domyslac sie moge ze jak kazdy chlop palnol cos przez przypadek, ale nie sadze ze z niego az taki wieprz zeby podawac dokladne dane ;> zawsze mozesz isc w zaparte ;] w razie czego ;>
Danych dokładnych nie podał, ale moim znajomym by wystarczyło.
Zresztą, to jest dla mnie wtrącanie się w sprawy osobiste i sobie nie życzyłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum