Ja Ci pozwalam! "Róbta co chceta!" (tyle, że moje zdnie się nie liczy )
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Wysłany: 2007-01-24, 17:07
Polecający: baba jaga ;P
*trzyma Lolinke* .... dobra sadze ze temat moze zostac ale lepiej go zamknac ... ;/ gdyz aczkolwiek bo ... chyba widac , staram sie napisac najdluzszego posta w tym temacie i chyba mi sie udalo ;D
czy to jakis konkurs w dlugosci postu pisanego o niczym? to forum schodzi na psy. jesli sam administrator temu patronuje to ja odchodze. mozecie mnie pozegnac
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Ej, no dobra, ale kto zajdzie w ciąże? Przecież nie ja...
_________________ Znad szarej muszli klozetowej wyjawiła się głowa maskonura. Maskonur, to rodzaj pingwina znanego z przemierzania przestworzy w towarzystwie gołębi.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-01-30, 20:47
Ach właśnie zauważyłem, że się jeszcze w tym zacnym temacie nie wypowiadałem. Uznałem, że trzeba to niedociągnięcie naprawić, ale niespodziewanie stanąłem oko w oko z brutalną rzeczywistością. Muszę mężnie zmierzyć się z faktem, iż nie wiem co mógłbym tutaj napisać. Nie będę kryć, że jest to dla mnie zupełnie nowe doświadczenie, albowiem gdyż zawsze jak chciałem wysłać wpis to wiedziałem, co powinien on zawierać. Właściwie jedyne co przychodzi mi do głowy to powtórzyć za Rynsztokiem bzu:
Gdzie?
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Na niektórych forach jest specjalnie jeden temat do OT ;p
To jest niby dobre, bo się nie zaśmieca forum, tylko się w takim temacie pisze o wszystkim, czyli o niczymi.
Na innych forach działają takie tematy. Czy to się sprawdza, to już inna bajka ;p
To ja się wyłamię, bo nie ma tu nic o piciu maślanki.
1 użytkownik podczas czytania tego tematu popija truskawkową maślankę, to ja. Ha, i co? Schemat mnie nie objął!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum