no cóz ja się spotkałam w internecie z takim czymś
Cytat:
RADIO MARYJA THE BEST OFF...
RYDZYK MóWI
1Rydzyk:
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kosciolem i zniszczenie Kosciola.
2Rydzyk:
Polska stala sie krajem misyjnym dla pogan. Ich wyslannikami sa prostytutki przy drogach. Siac...trzeba siac, siac, siac...
3Rydzyk:
Wykosztowaliscie sie na te kielbasy, na te szynki na swieta, a teraz co? Nawet na bilet nie macie, by pojechac do Czestochowy.
4Rydzyk:
Trzeba pic ziola, bo to nie chemia. Ale jak sie je pije na przyklad o polnocy, stojac na jednej nodze, to juz wtedy zaczyna sie okultyzm i diabel.
TELEFONY DO RADIA MARYJA
1.
Poszlam do ksiedza i żale sie, ze juz nie mam sily, bo przez pietnasci lat zyje pod jednym dachem z pijakiem, a ksiadz westchnal i powiedzial: Ty masz jednego pijaka, a ja mam ich cala parafie.
2.
Miałam do usunięcia ząb...i to madrosci. Bardzo sie balam i poszlam do kosciola i modlilam sie: Panie Jezu, co to bedzie, co to bedzie...?. I taka mi wtedy mysl przyszla do glowy: to ja sie boje o bol zeba, a przeciez Jego na tym krzyzu bardziej bolalo. No i zaczelam sie modlic i ofiarowalam Jezusowi ten zab. Poszlam do dentystki, a Jezus mi to wynagrodzil i wcale mnie nie bolalo.
3.
-Ja sobie taka modlitwe wymyslilam sama, Moge powiedziec? -prosimy.... -Jak to dobrze, ze jestes ojcze Rydzyku, jak to dobrze ze Ciebie ta mama urodzila, niepokalana.....
4.
Pierwsze slowa, ktore uslyszalam na antenie Maria Radyja, to znaczy Radia Maryja, to to, jak ojciec Tadeusz powiedzial, ze katolik to ciapa. Bardzo mnie to uderzylo i wtedy po raz pierwszy zaczelam myslec.
dla mnie kościół stał się świątyni a moherów i księdza a nie Boga.
Moher to władza..heh
Szczęść Boże, słuchamy radia maryja:
-niech będzie pochwalony jezus chrystus i maryja zawsze dziewica
Na wieki wieków amen.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Pod_Oslona_Nocy, Nie do końca zignorujmu, bo Radio Maryja ogłupia mi Babcię;) Nasłucha się jakiś głupot i potem daje mi jakieś bzdurne rady KSIĘDZA RYDZYKA.
cóż, nikt nas nie zmusza do słuchania tego, tak samo jak Babcie nie musza słuchac 'planety' zignorujmy to ..
Ja bym nie porównywała Planety do Radia Maryja. Bo jakoś to pierwsze radio nie ma ogromnego wpływu na społeczeństwo. A Radio Rydzyka? Nie dość, że wyciska biedne emerytki co do grosza z pieniędzy, to zapewne marzy mu sie i władza w kraju.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2006-05-05, 14:04
Polecający: Nori
amelia1991 napisał/a:
Pod_Oslona_Nocy, Nie do końca zignorujmu, bo Radio Maryja ogłupia mi Babcię;) Nasłucha się jakiś głupot i potem daje mi jakieś bzdurne rady KSIĘDZA RYDZYKA.
haha, nieźle.
Ogolnie rzecz biorąc to mogę wstawić na temat Radia Maryja jeden komentarz:
W Radiu Maryja najfajniejsza jest audycja w ktorej mozna powiedziec na antenie ze potrzebuje sie lodowki albo ze ma sie pralke do oddania Jak mi nie wierzycie ze jest taka to sprawdzcie w programie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum