Super konkurs z nagrodami!!!
###############
Zdrap ^tutaj a zobaczysz co wygrałeś!
Powodzenia. ;-p
Proponujemy: zadzwoń pod numer telefony bezpłatnego 997
i powiec chu* wam w dupe. a dostaniesz gratisowo:
trzy zdjecia, dwie branzoletki, i przejazd wygodnym polonezem...
życzymy dobrej rozmowy i udanej zabawy
Wysłany: 2006-11-07, 19:35
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
niezla forma pisania posta
"Nauczycielki to najlepsze dupy bo maja klase, potrafia pieprzyc przez 45 minut, co 3 minuty stawiaja pale i maja tylko dwa okresy w ciagu roku."
rotfl
"To byl moj pierwszy raz. Kazales otworzyc sie szerzej. Potem wsadziles gleboko i zaczales ruszac. Cierpialam, ale uradowalam sie gdy go wyciagnales. Ci Dentysci!"
"SEX jest jak NOKIA connecting people, jak PEPSI ask for more, jak NIKE just do it, jak SAMSUNG everyone is invited...... A dziewice są jak IDEA - poza zasięgiem."
lub
"Nie jestem przystojny jak Brad Pitt, nie mam tyłeczka jak Mel Gibson, nie jestem szybki jak Jean-Cloude van Damme, nie jestem bogaty jak Bill Gates... ALE ZA TO LIŻE JAK LESSIE!!!"
_________________ NOBODY dies virgin
cause in the end
life fuck us all!
Siema stary! Dziś w nocy kosmici porywają facetów z dużymi penisami... Ty możesz spać spokojnie, ja piszę żeby się pożegnać. Trzymaj się
_________________ Tuck in your chain put your watch in your pocket
Here come the Braveheart straight out the projects
We live the life where the blood spills
Same thing that get you cats nigga, get you killed
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum