_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2007-04-11, 17:18
z czesia to Tylko głos jest fajny a SP nie ogladałem wiec nie mam porownania, ale....
"Oh my God! They killed Kenny! You bastards!"
to znam nawet bez ogladania :D:D
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Rebaten, czy mogłabyś pisać po polsku, a nie po ziomalsku? tutaj nie wszyscy są w stanie zrozumieć co to jest np. psychastenia. =.=
moim zdaniem właśnie pierwszy odcinek na przykład "wykopkom" do pięt nie dorasta. w każdym odcinku jest coś świetnego, wiadomo, jedne są gorsze, drugie lepsze, ale ogólnie kreskówka trzyma poziom ;]
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Rebaten, czy mogłabyś pisać po polsku, a nie po ziomalsku?
Przyzwyczaiłam się juz do mojego slangu.. Poza tym tutaj panuje Samowolka.. Nie musisz mnie rozumieć.. Inni tez nie muszą -to nie fotka peel ani zajefajny blogasek! .. Może jest tu ktoś, Kto mnie rozumie.. Kto rozumie o co mi chodzi .. Co ja gadam?? Ale Przypał!!
Dobra ja lece Obcinac kolejne W.M. troszkę się Pobrechtam.. miejmy Nadzieje!!
_________________ Ga&Bi Rebaten Latin Lady
..wyobrazcie sobie te cisze, gdyby ludzie mowili tylko to co wiedza..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum