Witajcie chciałbym wam przedstawic sport extremalny który się nazywa asg (czyt.air soft gun)
sa to repliki broni palnej w skali 1:1 szczelajace palstykowymi kulkami brzmi to zabawnie ale jest to wspaniała zabawa wrazie jakich kolweik pytań piszczie na gg:10865822 ja wszystko opisze na forym....
Witaj
Sport jest mi dobrze znany-bawię się w to od 2002 roku. Zaczynało się z pistoletem sprężynowym, początki były trudne no i mało ludzi się w to bawiło. Obecnie biegam z AK-47 (AEG oczywiście) i w umundurowaniu rosyjskim. Niestety teraz czeka mnie prawie rok przerwy-armia wzywa.
Dzięki za namiar
Słyszałem że w mazowieckim podkręcają siłę, znacznie bardziej niż w pozostałej części polandu. Czy strzał tak podkręconym sprzętem jest porównywalny do markera paintballowego?
Nawet mocniej niż marker paintballowy. Przede wszystkim zasięg strzału jest znacznie większy. W Szczecinie mamy ograniczenie tuningu do 420 fps-na więcej nie pozwala się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum