ja jak byłam młodsza uwielbiałam piłke nożna, mogłam codziennie grywać i to w gronie chłopaków ) teraz już mi troche z tym przeszło, nie mam tyle czasu wolnego... Ale lubie też siatkówke, jazde na rowerku, rolki:)
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Uwielbiam koszykówkę jak tylko mam czas i znajdzie go też choć paru przyjaciół/znajomych, to lądujemy minimum na 2 godziny na boisku. Siatkówka też jest do rzeczy, ale kosz - jak dla mnie - bije inne sporty na głowę
Sport - to jest to, co lubię, może wyda się to dziwne, ale ubóstwiam się porządnie zmęczyć, wyładować całą swoją energię, aktywność to jest to! Przede wszystkim pływanie i skoki na główkę, potem kolarstwo, no i siatkówka. Wsiadam na rower, muzyka sobie leci i jadę przed siebie - kilometr za kilometrem, sport w jakiś sposób wyzwala daje poczucie takiej całkowitej wolności satysfakcję z przezwyciężenia swoich słabości, zmęczenia, strachu. Np. pamiętam, jak miałam pierwszy raz skoczyć z trampoliny, przez jakiś czas nie mogłam się przełamać, i skakałam na nogi, a potem z czasem się przełamałam, i było coraz lepiej coraz większe odległości - coraz wyższe trampoliny - żyć nie umierać
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
nie jestem sama, jak fajnie, i jak na ironię losu, co już powoli zaczyna mnie irytować, to to, że już bym chciała się jakoś ruszyć, już nawet skłonna byłabym pobiegać, niestety, zwaliłam sobie kolano - i muszę go oszczędzać, jak najwięcej siedzieć, zero ruchu na jakiś czas - a najlesze jest to, że planowaliśmy ze znajomymi rajd rowerowy - no i nic nie wyjdzie, bo oczywiście idąc prostą drogą... ehh musiałam coś wykręcić
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
Wysłany: 2007-07-19, 11:40
Trochę biegam i sporo jeżdzę na rowerze ( tzn. teraz wakacje mam z głowy bo 6 tyg temu miałam krakse rowerową i mam złamaną nogę w kolanie)
No i bardzo lubię grać w siatkę plażową .
Niestety na razie moim jedynym sportem na nakblższe miesiące będzie rehabilitacja.
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum