Wysłany: 2007-01-19, 16:48
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
hm.... najbardziej to chyba w siatkowke. W Polsce przez prawie cala podstawowke gralismy prawie tylko w siatkowke.... polubilem ten sport
Lubie tez grac w badmintona :p
Lubie sporty, w ktorych precyzja jest raczej wazniejsza od kondycji Z forma u mnie slabo... przydaloby sie schudnac ze 20 kg :p
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
swojego czasu chodzilam na strzelnice, mialam treningi. kocham strzelac, trzymac w reku bron ;] tak poza tym siatkowka moze byc, w koszykowke bylam niepokonana ;P ale, ze od dawna nie gralam... hmm, badminton tez, kiedys rolki i rower. a no i jesli w lutym bedzie snieg mam zamiar sie nauczyc jezdzic na nartach ;d
generalnie uwielbiam grac w siatkówkę.
całą podstawówkę i całe gimnazjum tylko i wyłącznie siatka. teraz w liceum babka męczy z koszem. ale powoli przechodzi na moja (nie tylko moją. zresztą) stronę.
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
nie lubie gier zespołowych, szczególnie na wf, kiedy to wszyscy sie wyzywaja o jedną piłke - żałosne... Za to wręcz kocham tańczyć, szczególnie ballet ... po nudnym dniu można sie troche zrelaksować i ponadwyrężać sobie stawy wsumie dziewczynom polecam (poza dwoma godzinami w puentach) Latino też jest spoko, tylko jak dla mnie zanadto emanuje erotyzmem (bo ja jestem feministką ) Oczywiście standardowo tutaj narty wymienie (byleby nie z rodzinką, albo co gorsza znajomymi starszych i ich naburmuszonymi dziećmi ) i ... deske Ciepły letni wieczór, kumple, deska i sk8.... ehh.... przydałoby sie lato
swojego czasu chodzilam na strzelnice, mialam treningi. kocham strzelac, trzymac w reku bron ;]
jakiś czas temu myslalem o tym zeby sprobowac ale nie potrafie znalezc strzelnicy w katowicach.. Wiem ze jest w szkole policyjnej ale tam tylko wpuszczają grupy zorganizowane...
Co do innych sportow to wspinaczka, trekking i pływanie, a w lato siatkówka plażowa
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum