a ja jestem kręglowym antytalentem, nie potrafię tej kuli dobrze potoczyć, no
raz rzuciłam za siebie ^^ na nogę jakiemuś panu. Tylko szeroki uśmiech i słodkie "oh, przepraszam" mogło zadziałać xD
ogólnie kręgle to fajna sprawa, aczkolwiek rzadko zdarza mi się grać
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
W ogólniaku miałam namiętny okres gry w kręgle. Graliśmy wtedy ze znajomymi prawie codziennie, po kilka godzin, jak opętani. Nie odkryłam w sobie utajonych talentów do tego sportu, ale bawiłam się świetnie. Już dawno nie miałam okazji grać, a szkoda, bo chętnie bym to powtórzyła. Wyjątkowo radosna zabawa ;]
Radosna gra, w szczególności gdy ma się genialnego cela, który powoduje, że w żadnego kręgla nie można trafić ^^ poza tym już na początku jest wielka radość w tym, że znaleziono parę butów z odpowiednim rozmiarem ;] to jest powód do szczęścia ;]
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
niestety nie grałem jeszcze w kręgle, poniewaz najblizsza kręgielnia jest w Gorzowie czyli kilkadziesiąt km od Dębna, ale juz niedługo zdam prawo jazdy to zabierzemy sie z ekipą
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
poszłam raz z klasą na krengle. Byłam naj lepsza w klasie (byłam pierwszy raz)! ^^
_________________ Śmierci się nie lękam,
Chociaż mówią,że trzeba.
Nie ma dla mnie Boga,
Nie ma dla mnie Nieba.
Piekło jest na Ziemi.
Co noc,
I codziennie.
Gwiazdy nic nie widzą,
Świecą coraz ciemniej.
Byłem ostatnio na kręglach swietna sprawa. na początku szło mi całkiem dobrze puki byłem skupiony ;] ,ale potem jak sie rozbrykalismy to cudem było strącenie 3 kręgli , ale i tak zabawa była przednia.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum