Moze zaczne od pytanka kto juz gral, i jesli tak to jakie strategie/taktyki przyjmuje?
Ja gralem juz kilka(nascie) razy i fajna zabawa... technik tak specjalnie nie mam ale mnie sie zawsze gra najlepiej najciezsza kula (nieznam oznaczen) bo nawet jak sie mniej precyzyjnie trafi to ladnie sie zbijaja... a mniejszymi to nawet jak idealnie od lewej/prawej uderzy sie w pierwszego kregla to przelatuje zabierajac tylko kregle na lini prostej... wiem ze ja amatorsko to mowie ale takie jest moje krotkie doswiadczenie
Aha... odnoszac sie do tematu obok (o lyzwach) to moze zrobimy spotkanie na kreglach bo czesc osob wie ze ja juz sie wczesniej napalilem a nic z tego nie bylo To co chetni ?
Wysłany: 2005-10-17, 19:19
No właśnie, Ty uważaj, bo się zapalisz jeszcze od tego wszystkiego:P
A fakt faktem, że na kręgle można wyskoczyć zawsze, a nie tylko w przedziale od listopada do marca, jak to jest w przypadku łyżew.
I łatwiej będzie ekipkę zebrać, a nie tak jak w klubie na epulsie, bo jednak tu się zdecydowanie więcej osób udziela:)
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Pamiętam kiedyś jak byłam młodsza zawsze mama, z tatą zabierali mnie i siostre na kręgle.. Wogóle to ja nie umiałam tej wielkiej kuli podnieśc, ale... z tego co pamiętam niezła zabawa.
Martinka u nas w Jastrzębiu też są kręgle
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum