_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Ja wolę określenie "Biegają" nie zapominajmy że całą ideologią Parkour jest BIEG ale nie ma co tego tłumaczyć... Ci co trenują (naprawdę a nie tylko dlatego że jest moda) wiedzą o co mi chodzi a dla tych co nie trenują zawsze będzie to skakanie po płotach i dachach ... ale nieoficjalnie sam mówię czasem Skakać
miki21 napisał/a:
kolega się w to bawi, skacze po całej Warszawie...
"Bawi"
_________________ Zamykam oczy i widzę piękny świat
to ma wyobrażnia, to co często widzę w snach
A propo Yamakasi... W niedziele (17.grudzie2006) oglądajcie TVN o 20:20
Dodam tylko że w filmie nie uzywano żadnych zabezpieczeń(nawet materacy), kaskaderów ani efektów specjalnych żeby te wyczyny wyglądały tak jak wyglądają! Nielicząc jednej sceny, gdzie "aktorzy" byli podpięci do liny... wyczicie w jakim momencie :p
Ale przestrzegam przed naśladowaniem tych chłopaków! Oni zaczynali od małych rzeczy... Wielu możę chcieć ich naśladować po obejrzeniu tego filmu, wiec dam przydatną radę!
DO RZECZY WIELKICH DOCHODZI SIĘ PRZEZ RZECZY MAŁE!!
i pamiętajcie o filozofii Parkour! To nie jest tylko skakanie po płotach i dachach!!
PEACE and BLESS my friends
_________________ Zamykam oczy i widzę piękny świat
to ma wyobrażnia, to co często widzę w snach
Zupełnie nie trafiona ankieta. Studiuje socjologie to wiem coś na ten temat.
A film był w porządku tylko szkoda że w tym samym czasie lecieli "Włatcy móch" na tv4 bo załapalem sie tylko na końcowke tego filmu
Ano, moich kilku kumpli to trenuje. Skaczą ze spadu koło POLO MARKETU Albo co jeszcze lepsze...z murka na śmietnik i na ziemie przez krawenżnik Myśle, że to sie nie przyjmie na dłużej w Polsce. Chwilowa taka moda i boom, ale na dłużej, to nic z tego. Za 10 lat nikt nie będzie pamiętał, że takie coś istnieje / istniało
_________________ " I spit in the face of people, who don't want to be cool "
Skocze z wieżowca na główkę, to będę JajoKasi. Nie lubię tego
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Mój kumpel troszkę interesuje się Le Parkour.. nawet mam na kompie filmiki jak skacze po jakimś dachu:D .. uważam ze każdy powinien robić to co kocha, a to jest akurat jedna z "dyscyplin" które mnie zainteresowały w jakimś sensie.. Osobiście sama nie ćwicze ale lubie patrzeć jak inni to robią.. Poza tym w tym sporcie to chyba faceci sa czolowymi mc's.
pasja pasja i jeszcze raz pasja!
_________________ Ga&Bi Rebaten Latin Lady
..wyobrazcie sobie te cisze, gdyby ludzie mowili tylko to co wiedza..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum