ja to sobie myślę, że może sie przyjąć... sama znam kilka osób uprawiających ten sport, choć to raczej sie na to nie pisze
w sumie to jest niegłupi sport trzeba tylko mieć umiejętności, a nie skakać bez przygotowanie z jakiegoś dachu czy coś...
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Wysłany: 2007-12-28, 23:08
Parkour jest fajny i myslę (czyt. chce) że sie przyjmie w polsce. Mój chłopak to tenuje i mu to tak dobrze wychodzi. Ja tez próbowałam ale jestem nieco za leniwa bo jak se porównam jego umiejetności z moimi to mi sie odechciewa. No bo po co mam to trenowac? - żeby sie ze mnie smiał?
Kiedys cos tam "skakałem" ale nie za bardzo mi to wychodziło... Teraz jestem na etapie widza bo wole ogladac niz to robic. Mam znajomych co juz dosyc sporo potrafia i zachecaja mnie do tego ale ja jestem twardy i nie ulegne he he. Polecam kazdemu Parkour bo to naprawde fajna zabawa no i dziewczyny na to leca jak jasna cholera
_________________ WE ARE THE BEST SO FUCK THE REST
Wysłany: 2008-05-21, 18:50
Polecający: Znalazłem w wyszukiwarce
Też trenuje Le Parkour 3 lata i widze że duża ilość młodzieży ten sport uprawia... niech wreszcie władze zauważą co jest dobre dla młodzieży i to zaakceptuja... a tak to trenuje 3 latka i trenuje tez 3run... rok polecam ten sport
_________________ "Talent polega na połączeniu siły twórczej ze zdolnością wykonawczą."
"Parkour, Présente la discipline et ses mouvements principaux."
Sam ćwicze sport jest wybitny i fajnie sie go uprawia ale u mnie w ostrowcu niema gdzie
jak cie zobacza ze biegniesz to cie gonia bo mysla ze jestes złodziej ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum