Kiedys cos tam "skakałem" ale nie za bardzo mi to wychodziło... Teraz jestem na etapie widza bo wole ogladac niz to robic. Mam znajomych co juz dosyc sporo potrafia i zachecaja mnie do tego ale ja jestem twardy i nie ulegne he he. Polecam kazdemu Parkour bo to naprawde fajna zabawa no i dziewczyny na to leca jak jasna cholera
_________________ WE ARE THE BEST SO FUCK THE REST
Wysłany: 2008-05-21, 17:50
Polecający: Znalazłem w wyszukiwarce
Też trenuje Le Parkour 3 lata i widze że duża ilość młodzieży ten sport uprawia... niech wreszcie władze zauważą co jest dobre dla młodzieży i to zaakceptuja... a tak to trenuje 3 latka i trenuje tez 3run... rok polecam ten sport
_________________ "Talent polega na połączeniu siły twórczej ze zdolnością wykonawczą."
"Parkour, Présente la discipline et ses mouvements principaux."
Sam ćwicze sport jest wybitny i fajnie sie go uprawia ale u mnie w ostrowcu niema gdzie
jak cie zobacza ze biegniesz to cie gonia bo mysla ze jestes złodziej ;/
ja jestem pod wrazeniem uwazam ze to przełamaniejakis barier i mozliwosc poczucia wolnosci sama tak pewnie nie bede nigdy potrafiła chociaz bardzooo bym chciała to naprawde cos nie samowitego
ja sobie luźno skaczę 3ci rok - 2 razy skręcona kostka (czyli ok.tydzień bez trenowania), 3 razy odbita pięta (złe buty - to już tak z 2 tyg.bez trenowania) a tak to bezwypadkowo - nie bawię się w skakanie po betonie, wolę z ziomkami poskakać sobie na plaży Czy to na łeb się wyląduje czy to na zadek to piasek jest super amortyzatorem jak materace
Ja ćwiczę LE PARKOUR od 4 lat uczę się moje sukcesy to 1 miejsce w ogólno-wojewódzkim turnieju drużynowym w free-run oraz le parkour a mam zaledwie 13 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum