Wysłany: 2007-12-29, 00:00
Zanim wogle podejdziesz do drązka to radze Ci żebys se kilka dzionków porobił pompki.Tak żebyś bez dzielenia na serie od razu mógł zrobic ok 50 pompek. Później se poćwicz troche z jakims małym, lekkim (5-10kg) ciężarkiem, dobrze zebyś miał jeszcze jakiegos dużego, silnego psa to bys mógł se mięśnie troche wyrobić szarpiac sie z nim smycza. No i później nie powinnienes miec wiekszych problemów z drążkiem. Oczywiście na drązku tez sie troche pomęcz.
Zanim wogle podejdziesz do drązka to radze Ci żebys se kilka dzionków porobił pompki.Tak żebyś bez dzielenia na serie od razu mógł zrobic ok 50 pompek. Później se poćwicz troche z jakims małym, lekkim (5-10kg) ciężarkiem, dobrze zebyś miał jeszcze jakiegos dużego, silnego psa to bys mógł se mięśnie troche wyrobić szarpiac sie z nim smycza. No i później nie powinnienes miec wiekszych problemów z drążkiem. Oczywiście na drązku tez sie troche pomęcz.
Oj dziewczyno .... Facet sie dwa razy podciaga.... zanim da rade zrobic 50 pompek w jednym streczu to mu sie troche zejdzie....
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
Ale jak ja, dziewczyna zrobie no to on też powinien.
Witam Aniu, mam pytanie jak wyglądają te twoje pompki? bo 50 to dość dużo ja naraz mogę zrobić 35-40 różnie ale dla mnie pełna pompka to dotknięcie klatą do ziemi i pełne wyprostowanie rąk, a jak u jest u ciebie?
Ale jak ja, dziewczyna zrobie no to on też powinien.
Witam Aniu, mam pytanie jak wyglądają te twoje pompki? bo 50 to dość dużo ja naraz mogę zrobić 35-40 różnie ale dla mnie pełna pompka to dotknięcie klatą do ziemi i pełne wyprostowanie rąk, a jak u jest u ciebie?
A wiesz o tym, że pompki do niepełnego wyprostu ramion są dużo bardziej obciążające?
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
podciągasz sie 2 razy, chłopie spróbuj po tych dwuch podciągnięciach zrobic krótką przerwe i dawaj następne dwie itd... ja zaczynałem od ok 10-12 podciągnięc, teraz seriami moge walic ok 50-55. Jesli chodzi o pompki to zgadzam sie z jarem.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum