Jego 5 minut się już skończyło tak jak wielu innych skoczków, to normalne, tylko ludzie jakoś nie mogą się z tym pogodzić i im gorzej Adam skacze, tym bardziej optymistyczne wypowiedzi w telewizji.. To już jest The End Of Adaś..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
no i dzisiaj dzien prawdy dla Adama Małysza w końcu konkurs pucharu swiata w Zakopane jestem ciekaw jak pojdzie Adamowi w dzisiejszym i jutrzejszym konkursie ale nie tylko im bo jak dobrze wiemy także Mateja, Stoch i mlodzi Śliz i Hula zaczynają dobrze skakać mam nadzieje ze dzisiejszy konkurs bedzie ciekawy i warto bedzie go ogladac
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
5 minut
Jest pierwym skoczkiem , ktory zdobył trzy razy Puchar Śwata pod rząd.Do tego dodać mistrzowswo swiata ,dwa medale olimpijskie...nie nazwałbym tego 5 minut.
A czy powroci do formy ? - przykład Weissfloga pokazuje że możliwy jest powrót do wielkiej formy.
dzis w konkusrsie puchary swiata w Oslo nasz skoczek zdobyl 1 miejsce !!! jak dla mnie rewelacja a co wy o tym sadzicie czy to tylko dzis tak ladnie bylo czy moze za tydzien w Planicy tez powalczy ??
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Jeśli uwaga działaczy PZN nie będzie skierowana na własne korzyści materialne
to może coś z tego wyjdzie , lecz jeśli będzie jak dotychczas wtedy najlepszy trener nie pomoże.
no i mamy letnie GP gdzie trzeba powiedziec ze Adam Malysz jest nadal na topie szczerze to ja podziwiam tego skoczka ze tak dlugo utrzymuje sie w czolowce
teraz tylko czekac do zimowych skokow i tam zobaczyc jak bedzie ogolnie z nasza reprezentacja, jak nowy trener ich pociagnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum