Wysłany: 2005-11-27, 19:03 skacz jak Adam Malysz :):D
No i zaczelo sie w miniony weekend w Finlandzkim Kusamo odbyly sie pierwsze zawody pucharu swiata w skokach narciarskich Jak zawsze Polscy kibice zasiedli przed tv by ogladac skaczacego Adama Malysza i mysle ze nas nie zawiodl w pierwszym konkursie najal 7 miejsce a w drugim 5 porownujac z ubieglym rokiem to bardzo dobre miejsca niestety reszta naszych skoczkow zawiodla (jak zawsze) jedynie Kamil Stoch w pierwszym konkursie zdolal awansowac do 30
Co wy sadzicie o rozpaczetym pucharze swiata jak oceniacie mozliwosci Adama Malysza i reszty ekipy jacy ca wasi faworyci ?? PISZCIE
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Moim zdaniem, mimo iż Adam M. się poprawił, to nie będzie już jego tak dobrych skoków jak kiedyś. Minęło już jego 5 minut, chyba.
Nie, że ja jestem pesymistką
Faworyt? Jakoś nie mam =)
A jaki będzie ten sezon, jeszcze się okaże.
A mnie nie interesują te całe skoki. Ale przepowiem Wam, że najlepsi będą Niemcy albo Japońce albo Finowie... A Małysz dopóki nie zgoli tych wąsów to o nim nie rozmawiam
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
no i nawet jezeli nie bedzie osiagnał tyle ze czas mu dac spokoj bo zaden inny skoczek tyle nie uskakał a my tylko chcielbysmy wiecej:/
aha i jakie "5" minut to była długa godzina... 5 min to miał hannawald...
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
no i Malysz ma "wolne" zrezygnowal z turnieju 4 skoczni i chyba dobrze bo nie mial co sie meczyc moze jak potrenuje w Polsce to mu to na lepsze wyjdzie miejmy nadzieje ze Mateia ze Stochem powalcza cos w dwoch ostatnich konkursach
a kogo obstawiacie ze wygra turniej caly ???
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
na pewno nienasi na nich nie licze....
A co do małysza dobrze ze sobie odpocznie bo od naszej strony czuje wielka presje a przeciez juz tyle wygrał jest najlepszym polskim skoczkiem w całej histori nskokow
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
oj mylisz sie Natalko rok temu w turnieju 4 skoczni zajal miejsce w czolowej 15 w jednym z konkursow nie powiem dokladnie w ktorym i ktore miejsce bo bym sklamal ale napewno tak bylo
W ogóle był wyżej w klasyfikacji. (chyba) Dzisiaj trzymam kciuki za Ljokelseja (czy jak mu tam) bo moje pieniądze od tego zależą A Adam się skończył i ani bułki z bananem, ani czekolada, ani nowe czarodziejskie buty ani psycholoszek w załodze mu nie pomogą. Tak to jest w sporcie. Ja tam specjalnie za nim płakać nie będę.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum