Ja nie trenuje i nie mam zbyt dużej wiedzy na temat sztuk walki, nie mam po co się tym interesować... Fajnie byłoby coś trenować ale ze względów zdrowotnych by mi to tylko zaszkodziło No a poza tym:
Pod_Oslona_Nocy napisał/a:
podziwiam ludzi, którzy to trenują.
"to" mam namysli, boks jak i karate i jej odmiany.
bardzo chciałam...Ale boję się!?
A może to wina mojego słomianego zapału.
Mój wójek jest senseiem karate ,jest najlepszy w moim mmieście (choć skurwiela nie lubie) ,ale jak mi opowiadał że jak zawsze jakieś bójki są to bił się normalnie ,na piąchy bez żadnych "kombosów"
Ja trenuje karate shotokan, już 5 latek będzie... heh a ja ciągle tak samo głupia
Nie ma co się bać, bo to przecież nie tylko trzaskanie się z przeciwnikiem, a jeśli już to na początku tylko na ustalonych ściśle zasadach.
Huru: o jakie "kombosy" Ci chodzi? Chyba za dużo Mortal kombat żeś się naoglądał
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Ja trenowałam Taekwon-do przez 2 lata i miałam żółty pas, ale się połamałam (nie przez Taekwon-do ), były komplikacje i przerwałam treningi Ale od tego roku zamierzam je wznowić, choć już minęło trochę czasu i nie wiem, czy coś jeszcze pamiętam... Ale trudno, najwyżej zacznę od początku
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.
kiedyś trenowałem aikido przez 3,5 roku ale miałem kontuzję nadgarstka, potem przez 8 miesięcy judo(nie przyznałem się do kontuzji, ale po 7 miesiącach znowu dopadł mnie ból i ledwo wytrzymałem kolejny miesiąć) a na końcu trenowałem przez pół roku kick-boxing, ale to tylko dlatego że musiałem mieć zaliczone wewnętrzne zajęcia ze sztuk wali jak robiłem licencje ochroniarza... najbardziej jdnak przypadło mi do gustu aikido ze względu na sam styl walki, reszta jakoś tak po mnie spywała nie dając takiej radości...
Ja trenuje kick-boxing.Wyrabia charakter,dodaje pewności siebie,a przedewszystkim jest jedną z bardziej przydatnych form walki na codzien(jesli zachodzi takowa konieczność)
_________________ "Wstań i walcz, to Twoje życie, Twój największy skarb"
_________________ CAPOEIRA to nie tylko walka,
To także zabawa,
Miłość,
Gra o życie,
Więc kochaj Ją,
Nie patrząc jaka jest,
A Ona zawsze
Będzie przy Tobie.
Dawniej podobało mi się karate,teraz kickboxing,a przede wszystkim capoeira.
[ Dodano: 2007-11-02, 18:03 ]
Kiedyś trenowałam karate,ale teraz podoba mi się capoeira.Tylko szkoda,że nigdzie nie mogę znaleść takich warsztatów uczących tej sztuki walki...
Capoeira może Ci wyznaczyć droge i zmienić twoje życie.
... i siać propagandę co ty możesz wiedzieć co ja na treningach robie śmieszny to ty jesteś nie jeden capo-mistrz już przegrał z kickbokserem na ulicy bo nie umiał się zachować w takiej styuacji
hmm.. polecam wyskoczyc z Mestre Hulkiem
swego czasu walczyl on w mma i uzywal tylko capoeiry i jakos zadnej walki nie przegral..
_________________ CAPOEIRA to nie tylko walka,
To także zabawa,
Miłość,
Gra o życie,
Więc kochaj Ją,
Nie patrząc jaka jest,
A Ona zawsze
Będzie przy Tobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum