Może nie zbyt znana dziedzina sportu, ale całkiem fajna! Chyba na czym polega nie muszę mówić Komuś może się wydawać, że to tylko pykanie piłeczką o stół...Ale to coś więcej! Przy trudnych meczach można się naprawdę zmęczyć! Ogólnie fajny sport. Biorę na green sql rakietkę i piłeczki, może będzie jakiś stół Co sądzicie o tym sporcie???
Wysłany: 2007-05-15, 06:37
Polecający: Google
Ja lubię pograć w "pin ponga" , ale nie mam za dyzo czasu, szkołą, Judo. Chodizlem kiedys na zajecia z tenisa stolowego ze szkoły. Byłem na zawodach 2 miejsce w 5 klasach podstawówek (3 lata temu)
Nawet lubię pogrywać, tyle, że gram tylko w wakacje, na koloniach i to ze swoimi kolonistami ;] Ci milsi dają wygrywać, znaczy myślą, że dają ;] bo ja nawet, nawet potrafię dobrze w to grać ;p
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum