jak bylam mala to mialam rakiete do tenisa, a nawet dwia. Ale moj mlodzienczy slomiany zapal minal i rakiety sprzedalam. Tak sie zakoczyla moja kariera tenisowa
_________________ "Jest jedna rzecz dla której warto żyć - HipHop i nie zmienia sie nic"
Tenis ziemny...co moge o nim powiedziec?? On jest poprostu coool
_________________ "...The sun doesn't give light to the moon
Assuming the moon's going to owe it one
It makes me think of how you act to me
You do favors and then rapidly
You just turn around and start asking me about
Things you want back from me..."
kilka lat temu, korty tenisowe odwiedzialam codziennie, tenowałam sobie jak nie na korcie to na murze : > bylam nawet w tym dobra, przestałam bo nie mam teraz czasu jezdzic do katowic na korty a w poblizu nie ma nic pozadnego : /
Grałam jak byłam mała, aktualnie planuje wrócić do formy i do tenisa, bo mnie jakoś do niego ciągnie
_________________ "I nic nie wiem, i nic nie rozumiem,
I wciąż wierzę biednymi zmysłami,
Że Ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami..."
Nie mialem okazji nigdy grac, ale gdybym mial mozliwosc to bym sprobowal, nie zaszkodzi
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Trenuje tennis juz od kilku dobrych lat i nie zamierzam przestać ... zatem Polecam
_________________ 'Nie zwalaj niczego na okoliczności, lecz zmieniaj je.
Sukces odniesiesz tylko wtedy, gdy sam poszukasz okoliczności,
jakie ci odpowiadają;
Jeśli nie zdołasz ich znaleźć, stwórz je sobie'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum