Jest ich trochę... Na pewno Maldini, Nesta, kaka... kiedyś był jeszcze sheva no ale teraz nie jest z wiadomych przyczyn A i lubię jeszcze Ruuuda Van Nistelrooya ... A z innych dyscyplin to tenisista Feli Lopez, chociaż ostatnio już się nim przestałam interesować...
Mnie częstwo wkurza że jak ktoś jest dobry odrazu jest idolem wszystkich np kiedys Małysz a teraz Kubica
Niemam konkretnego sportowca tylko traceura ( człowiek uprawiający parkour [ sztuke poruszania sie po miescie ]) poniewaz parkour niejest tak do konca sportem: Daniel Illabaca <--- pochodzi z polski i skacze w angli na wysokim poziomie
Ja mam kilku ulubionych wam są raczej nieznani: Nicolas Voullioz (10 krotny mistrz świata w downhillu, obecnie nie jeździ już), Steve Peat (mistrz świata w Downhillu w 2004 roku) a także Kail Strait, Wade Simmons, Tyler "Super T" Klassen"(zwycięzca Red Bull Rampage w 2003 r.) no i Josh Bender (gość skoczył na rowerze z 17 metrowego klifu i przeżył )
Za swoich wielkich lat Majkel Dżordan. Jak Chicago było jakie było, a jedynym konkurentem Majkela był Carl "Listonosz" Malone. To były czasy. Dzisiaj nie mam jakiegoś ulubionego sportowca.
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Za swoich wielkich lat Majkel Dżordan. Jak Chicago było jakie było, a jedynym konkurentem Majkela był Carl "Listonosz" Malone. To były czasy. Dzisiaj nie mam jakiegoś ulubionego sportowca.
Michael Jordan, Maradona i z drugiego bieguna- Dennis Rodman
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum