No to żeby nie było, to ja też łowiłem kiedyś z dziadkiem. Ale to było dawno temu i nieprawda jak to się mówi.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
W lato ja z przyjaciółką jeździłyśmy na Mszaną się kąpać, a nasi chłopcy na drugi staw włąsnie łowić ryby To chyba nigdy nie zaniknie moim zdaniem
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Dobra Cicho ! Jakby co to Mszana to takie zadupie koło naszego Miasteczka Kilka domków, dwa stawy i oczyszalnia ścieków [Rotfl]
Nie umiesz pływac? Naprawde? ?:P Ja Cię chętnie naucze
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Nigdy mnie nie ciągnęło do wędkartstwa. Jest mi to obce. I będzie już chyba na zawsze.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Jak byłam mała to z wujkie uwielbiałam jezdzic na rybki ale niestety teraz juz nie bywam nad jeziorkiem z wujaszkiem a z checia bym sie now wybrała:) bo to fajna "zabawa"
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum