Wysłany: 2006-10-15, 19:37 Wrestling (Co sądzicie o tym sporcie?)
Jednym z moich ulubinych sportów jest wrestling.Nie uważam go do końca jak sport,gdyż walki są zazwyczaj upozorowane.Swoja uwagę poświecam umiejętnościom "aktorskim" wrestlerów oraz obserwuję sposób w jaki wlaczą na ringu.Moją ulubioną federacją jest TNA (Total NonStop Action).Do najszybszych i najlepiej wyszkolnych wrestlerów można zaliczyć 28-letniego AJ Styles'a.Jego najlepszy finisher (akcja kończąca) to styles clash.
Resztę napiszę pewnego dnia
[ Dodano: 2006-10-15, 19:39 ]
i przy okazji przepraszam wszystkich,ze nie umieściłem tematu w sporcie
Wysłany: 2006-10-17, 19:00
Polecający: Dzięki sobie :)
To jest chore Niewiem jak Amerykański rząd może akceptować ten sport, ja więcej nie mówie bo o wadach tego sportu można wiele pisać, nawet na Eurosporcie było trochę o tym. Tam walczą tylko o pieniądze nic innego się nie liczy a ludzie na widowni to chyba jakiś margines żądny krwi (a te brutalne rzeczy oglądają też dzieci) Wiem że było już kilka (o ile nie kilkanaście) przypadków poważnych wieloletnich urazów czy śmierci nawet na ringu, Ludzie którzy tam walczą to nie sportowcy ale krwawe bestie.
żałosne!
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wysłany: 2006-10-17, 21:57
Polecający: Dzięki sobie :)
Nie myśl że zmienie zdanie na temat tego sportu np. czy normalnym jest by gość bez jednej nogi rywalizował z jakimś kolosem 2 metry, 100kg? Ja widziałem taką walkę....
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
wrestling jest zabawny. fajna nawalanka, śmiesznie się ogląda. jeśli chcecie prawdziwej walki - razdę obejrzeć walki z federacji UFC. czyli federacja MMA, tylko nawet z mniejszą ilością zasad.
[trochę ćwiczyłem i muszę stwierdzić, że na ile to fajnie wygląda to naprawdę nie ma nic wspólnego z prawdziwymi walkami na ringu, że o ulicy nie wspomnę]
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Nie musisz zmieniać zdania:) każdy ma swoje i trzeba to uszanować!!! Ja doskonale zdaje sobie sprawę z tego,że wrestling jest udawany,właśnie dla tego patrzę na to.Gdyby był na serio to prawdopodobnie każda walka kończyłaby się cięzkim urazem lub śmiercią wrestlerów;/ po za tym uważam,że wrestling" na serio" byłby zbyt brutalny by pokazywać go w necie czy w TV.Walki na serio powinny być zabronione,a wrestling bardziej przypomina film niż walkę:)
[ Dodano: 2006-10-17, 23:00 ]
Nic w tym dziwnego,że gościu bez nogi może podołać 2 meterowemu "olbrzymowi" tam nawet ty mógłbyś wygrać nie mając żadnego doświadczenia,np. taki Vince McMahon,który zarządza federacją WWE chce zebyś ty wygrał to wygrasz.We wrestlingu się liczy dobry spektakl no i pieniądze rzecz jasna.
jak miałem 10 lat to mi się to podobało. Ale miałem zakaz ogladania. No i coż, nie zawsze się stosowałem ( ) ale dziekuje rodzica, że nie zawsze to coś widziaęłm. To jest chore, szzerze to nie wiem czy to na serio, no bo m isię wydaje, że ja bym był połamany po takim czymś ( ) a no miałem wtedy jedego idola ( ) koles miał w pseudo coś Disco, zawsze na początku odwalał niezła szopkea i tak przegrywał.
_________________ Chciał bym być zawsze szczęsliwy i prawdziwy, pełen wiary i nadzieji
Tak jak Bolek i Lolek...
Kiedyś oglądałem. Pamiętam, że Goldberg i Sting byli moimi ulubionymi aktorami. ;p
Obejrzec zawsze można, ciekawie to wygląda, chociaż bardzo naciągane.
_________________ How I wish, how I wish you were here...
What have we found?
The same old fears, wish you were here.
No wrestling to naprwade fajny sport bo lubie go oglądac ale czy jest na serio ? to raczej nie bo przecierz nie ma tekiego głupiego człowieka co by sie dał żucac jakby miał wygrac i za kase wiec mysle ze jest to udawane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum