Kiedys maniakalnie ogladalem Dragonballa, ale mi sie znudzilo. Teraz rzadko ogladam jakies anime, ale z tych ktore widzialem najbardziej podobaly mi sie: Golden Boy, Cowboy Beepop( nie pamietam jak sie pisze), Dr Slump, Steel Angel Karumi... wiecej nie pamietam
Ale jak byłam jeszcze malutka to pokemony z bratem oglądałam
a ile lat pokemony mają? bo mi się wydawało, że to dość nowe anime jest... ja jak byłam w zerówce bodajże to namiętnie oglądałam anime na Polonii 1 - Daimosa, Yattamana i Sailorki. Zresztą od tego się zaczęło.
_________________ I don't have low self-esteem. I have low esteem for everybody else.
a ile lat pokemony mają? bo mi się wydawało, że to dość nowe anime jest... ja jak byłam w zerówce bodajże to namiętnie oglądałam anime na Polonii 1 - Daimosa, Yattamana i Sailorki. Zresztą od tego się zaczęło.
A to tego nie pamietam
Jak byłam w 2-3 kl. podstawówki, to wtedy chyba emitowanli, a wydaje mi się, że to tak nie dawno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum