A jeśli komus się to niepodoba to nie moja wina, choć mam 13 lat i jestem dziewczyną...LOL co nie? XD
jak się do czegoś przyczepię to do tego właśnie zdania. Anime, tak samo jak manga, w Japonii wcale przecież nie jest z założenia gatunkiem tylko dla dzieci. To u nas tak się utarło - "ale dzieciuch/przygłup, bo ogląda kreskówki/czyta komiksy".
Jak chodzi o tytuły... twory studia Ghibli, Vampire Hunter D, Lain, Noira, Cowboya BeBopa, NGE, ParaKiss... chociaż ja od dłuższego czasu zaliczam się raczej do grona biernych fanów - dawno już nic nie oglądałam ani nie czytałam, niestety.
_________________ I don't have low self-esteem. I have low esteem for everybody else.
Ja kiedyś oglądałem Dragon Ball z bratem ale to było dawno... teraz nie pamietam kiedy ostatni raz bajkę oglądałem ale i tak smurfy czy muminki biorą górę nad DB
a mi sie najbardziej przypomina odcinek, w którym dom muminków odziedziła wielka i straszna BUKA... brrr...
A jeśli komuś sie nudzi i chce sobie bajki pooglądać to zapraszam na www.bajki.tv.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum