Podoba mi się, zwłaszcza, że to głównie kolczyki ^^ srebrny drucik mi nie przeszkadza, lubię srebro ;P choć nieco mniej eleganckie też by się przydały, czekamy na następne ^^
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
nie szkodzi, ale ładnie imituje ^^ mam słabość do srebra, za to złota nie lubię, dlatego mi się ta biżuteria podoba.
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
fiu, fiu, całkiem profesjonalnie. Chociaż to z ostatniego zdjęcia raczej mi się nie podoba. Nawet nie jestem pewna co to jest. Za to jedynka i dwójka całkiem, całkiem:)
no, no, no genialne prace ^^ najbardziej mnie urzekły dzieła z drugiego i trzeciego zdjęcia ;] chociaż ten pierwszy naszyjnik jak dla mnie zbyt chłodny, surowy, a ten z ostatniego za dziwny^^ ale i tak uważam, że niezła profesja ;p
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Dlatego pierwszy nadaje się na jakieś bardziej oficjalne okazje, a dwójeczka nawet na co dzień. Oba mi się podobają, każde z innego względu:)
Mnie w dwójce i trójce urzekły najbardziej kolory, nie przytłaczają osobowości, tylko kolorami ją podkreślają i nie czynią z nas takich dystyngowanych ;p
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Wysłany: 2008-05-06, 18:04
cudo uwielbiam kolczyki. mam 1 bransoletkę + kolczyki które sama zrobiłam. jak je nakładam to prawie każdy komplementował ^^ a wracając do tematu to moim marzeniem jest robić taką biżuterie
_________________ Dzień w którym nie zaśmialiśmy się ani razu jest dniem straconym ;P
Wysłany: 2008-05-06, 21:04
Polecający: sama je odnalazłam :D
o ja... naprawde masz dziwczyno talent...tylko pogratulowac , ta bransoletka z 3 zdjecia jest obłędna:P ,moja znajoma tez robila takie cos, ale Twoja jest duzo lepsza
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
takie ręcznie robione cudeńka mają ogromną moc! Ja kupuje tylko takie autorskie.Kiedyś przez Allegro trafiłam na adres stronki do dziewczyn które też tak robią jak Ty.
Może powinnaś sprzedawać w jakimś sklepie internetowym?
[ Dodano: 2008-05-15, 23:12 ]
czyli co prace zamieszczac wolno ,ale linki do innych fajnych stron nie? Ok. chciałam sie tylko podzielić z wami wiadomością, że ludzie też takie rzeczy robią tylko dla przyjemności. I nie sprzedają swojej pracy w tak tani sposób:)To nie była handlowa stronka ,ale prezentacja twórczości artystycznej.
Jeżeli jednak to tak razi to nie powtórzy sie już mój błąd.
Sorki
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum