Wysłany: 2008-04-10, 17:06 Bizuteria mojego autorstwa
Moje najwieksze hobby któremo poswiecam mnustwo wolnego czasu to robienie bizuterii.Zaplatanie drucików i nawlekanie koralików sprawia mi wielka przyjemność a perzy okazji cieszy i innych.Chciałabym poznac opinie innych na temat moich prac wiec pozwole Sobie je tu zaprezentowac
Wygląda efektownie, rzeczywiście - z tego, co widać na zdjęciach - staranne wykonanie, dość eleganckie, ale raczej bym ich nie nosiła, właśnie ze względu na tę, powiedzmy, elegancję i styl, który nie bardzo mi odpowiada. Dyskwalifikuje je ten srebrny drucik, który ma duży wpływ na całość. Używasz tylko takiego, czy próbujesz też z innymi kolorami?
Akurat teraz moja bziuteria jest taka elegancka i jednolita ze wzgledu na to ze miałam akurat takie kamienie.Teraz przychodzi wiosna i lato i moja bizuteria bedzie bardzie żywa.Zamierzam robić cos w kolorach soczstej zieleni czerwieni pomarańczu i koloru niebieskiego:)
Zakupiłam dzis drobne kryształki, w prawdzie plastikowe a nie mam zwyczaju robic z takich koralików ale bardzo mi sie spodobały:) Maja bardzo soczyste kolory wiec osoby które lubuja sie w kolorowych drobiazgach chyba sie uciesza:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum