Ja tez nie lubie za bardzo na tenbicie.... mimo ze kiedyś lubiałam no i.. jakoś nie mogłam rozstac sie z moim blogiem a teraz to juz nie oplłaca mi sie zmieniac[pisze na nim 1.5 roku!]
Ja na swoim dopiero 4 miesiące. Jedynie, że często zmieniałam adresy, ale uparłam się, że tu zostanę, bo w końcu kase na to wydałam
Tenbit mnie rajcował, jak miałam z 13 lat...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
dokładnie. w podstawówce tenbit to było coś. :mrgreen: aż mi się śmiać z tego chce.. tego mojego bloga prowadziłam od czerwca 2004 ale w październiku 2004 usunęłam ponad 40 notek i zaczęłam jeszcze raz.. teraz po prostu zablokowałam archiwum :roll:
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
Mam kilka znajomych osób, które pisza na tenbicie, choć mają 16 lat. Ale to spowodowane chyba tym, że na innych portalach się nie potrafią połapać...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Fazi wiesz... Ja zawsze wiedziałam i wiem co w zyciu chce i czego od niego oczekuje
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
No to ci mówie !! Chciałam powiedzieć przez to że wiem co pisze i zawsze wiem o czym mam pisać
ja mialm swojego bloga na story.pl, ale przyjelam zbyt ogolnikowa metoda opisywania pewnych zdarzen i kazdy dopowiadal historie pod siebie wiec pozniej mialam dziwne komenty, no ale coz life iz brutal i czlowiek uczy sie na bledach. Dlatego moj blog juz od jakiegos czasu nie istnieje (a byl taki ladny czaarny i straszny )
Nea, a pamiętasz mniej więcej o czym pisałas? bo wydaje mi się że miałam podobny problem w jednej notce
no ja juz długo nie spizena swoim blogu...:(...
a byłam na blogu sito....i fajna tersc...podkład fajny....:)
A jak dl amnie fazi ma taki swoisty orginalny(wiekszosc jest kolorowa i napackana wzdetami...a fazi ma fajny i przejzysty:)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
no wiesz , ogolnie o moich pogladach na pewne sprawy, uczuciach i potem wychodzily takie hybrydy... wiec od pewnego momentu zaczelam pisac pod publike zastanawiajac sie jak ktos to zinterpetuje ... w koncu doszlam do wniosku, ze nie ma sensu pisac tego, co chcieliby czytac inni i skonczylam cala ta zabawe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum