• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

darmowe blogi

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Izu$  

Wysłany: 2006-09-09, 21:58   

Pogadaj z nimi na spokojnie... albo zacznij im jęczec xD
Ja jak chciałam kolczyka w pępku a mi starsi nie pozwalali to im cały czas jęczałam aż się w końcu zgodzili bo nie chcieli już sluchac mojego jęczenia :D Pozatym wiedzieli, że bardzo tego chce... Może jeśli Twoi zobaczą, że Ci naprawde zależy to się zgodzą ;]

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-09-10, 12:05   

Wystosuj poważne i sensowne argumenty za tym tańcem... wizja świetlanej przyszłości itp :oczami:

Sexi fotki mojej siostry

.::gawryśka::.  

Wysłany: 2006-09-10, 12:17   

Tak, musisz ich przekonywac aż do skutku, że to cię naprawdę pasjonuje!! Musisz dążyć do tego i nie zaprzestwać, jeżeli naprawdę chcesz to robić! Zyczę ci powodzenia :*

koles 

Wysłany: 2006-09-10, 13:16   

Musisz stanowczo im powiedzieć że Cie to pasjonuje... Poszukaj jakiś ogłoszeń tak jak tu już mówili... A jak Ci sie nie uda... to poszukaj w necie lekcji BreakDanca i popróbuj coś a na pewno się czegoś nauczysz...

Pozdrawiam

jusia_like  

Wysłany: 2006-09-10, 14:19   
   Polecający: Google

jeśli to nie jest jakis kaprys to luss. Próbuj ich przekonać że to jest twoje hobby bo kazdy jakies ma :P na to powinni sie złapać- jesli kasa nie jest przeszkodą to nie ma problemu.

sz6cho  

Wysłany: 2006-09-12, 19:40   
   Polecający: www.google.pl

Ja bym na Twoim miejscu zaprowadziła kiedyś starych do studia tańca żeby zobaczyli na czym to polega. Ja miałam kiedyś podobny problem bo moja mama nie pozwalała mi słuchać hip-hopu bo powiedziała że nie cche żebym się rugała. Dałam jej kiedyś tego posłuchać. Wsłuchała się w słowa i zauważyła że nie każda piosenka tak wygląda. Tak samo jest z tańcem. Powodzenia!!

bajorek 

Wysłany: 2006-10-05, 08:21   

CZY DŁUGO TRZEBA TRENOWAĆ ABY BYĆ MISTRZEM

Kasiulek  

Wysłany: 2006-10-08, 14:57   
   Polecający: gOOgle

aneczka3210, przeciez mozesz zaczac trenowac chociazby u siebie w pokoju. Zgromadz wiele materialow, krokow, filmikow jak to sie robi i do dziela :D Duzo ososb tak zaczynalo ;) np ja :P U mnie w miescie nie ma szkoly tanca breakdance a bardzo chcialam tanczyc wiec uczylam sie ( a raczej ucze nadal) tanczyc w domu, czasem mozna ze znajomymi wynajac jakas sale gimnastyczna na godzinke czy dwie i cwiczyc tam. Nie potrzeba wcale na to duzo kasy tylko raczje duzo checi ;)

HipHop i motory - to jest to co kocham :)

uluklubowicz  

Wysłany: 2006-10-17, 23:23   

Uwielbiam ten taniec,choć nie przepadam za hip hopem :P Próbowałem się go nauczyć,ale coś nie wyszło:/

Miętowaaa  

Wysłany: 2006-11-07, 12:14   

Hej babo :P
nie poddawaj sie tylko działaj!

Ehh ja tańcze break dance już pare miechów :)
I powiem ci tylko tyle : marzenia są po to żeby je realizować!

Wengosh  

Wysłany: 2007-01-15, 14:31   
   Polecający: google

Nie nawidzę break-dance. Nigdy mi się to nie podobało. Tym bardziej dziś popularny hip-hop.

Cytat:
trzeba wznieść pogo na wyżyny popularności

POGO PONAD WSZYSTKO!!

daboo 

Wysłany: 2007-02-23, 18:14   

siema kolo!!! po pierwsze sakd jestes??chce sz cwiczyc tak?? najlepiej posuzkaj kogos z okolic kto tanczy ,napewno jest ktos taki. cwiczyc na poczatku podstawy mozna wszedzie,szkoła po lekcjach ,na holu ,w domu freezy,jak masz miejsce to powery.poczyatj na necie o figurach,sciagnij filmiki.po drugie wyloozuj z tym mistzem ,ile trzeba ciwczyc ,jak sie chce to szybko ,na zawody mozna jezdzic juz po roku jak trenujesz hardcorowo i moze bedziez w p[eirwszej 10 ,ale trzeba duzo pracy. osoby które wymiataj na serio cwicza po 5 lta około . to mój numer gg 6458872 ,jestem z weja ,cwizce 1,5 roku jakies , w rumi sa typy co tancza bo rozjebałem 3 w battle:p ze znajomymi.

a , a starszym to powiedz zeby ise odwalili, jak jestes w dobrej brupie to na pozctaku ci płacic nie bede kazac, pózniej tlyko za sale ,i to zalezy juz od kosztów sali. i cwicz ile wlezie ,starsi jak zobacza ze ciwczyc nawet na chacie ,to w koncu pozwola ci isc gdzies,(jak rozwalisz jakas lampe albo siebie bo złe warunki:P)

ps. kontuzje itd to normalka -zagdaj na gg to pogadamy

[ Dodano: 2007-02-23, 18:17 ]
aa i dla zaznaczenia pamietaj BREAKDANCE ISN'T A TREND IT'S A CULTURE .to nie jest jakies gówno dla szpanerów. b-boying jest po czasie zyciem . jezeli nie wymiekniesz po 3 miechach to juz raczej w ogóle

cinkiewicz 

Wysłany: 2007-10-24, 01:16   Break dance

Pamiętam te czasy , razem z chłopakami (wiek od 14 do 20 ) ,zrobilismy mate do treningów , była ona systematycznie woskowana przez nas , do tego prowizoryczne czapki z guma w środku . codzienne trningi , duzo zabawy . Prawda jest ze break dance zanika , w jego miejsce ulokowała sie le parkour , ale sadze ze to dobry zamiennik , no moze troszeczkę bardziej niebezpieczny , ale wazne ze wiecej adrenaliny !!!

Fokus 

Wysłany: 2007-10-31, 23:13   

Ja umiem tańczyć braka ale żadko ćwicze :niepewny:

Odpowiedz do tematu