Czy pamiętacie te czasy kiedy wszyscy tańczyli breka powoli już to znika ale znalazłem pewien film który mówi ze są jeszcze zapaleńcy do tego hobby oto link http://video.google.com/v...k+dance&pl=true
Wysłany: 2006-04-11, 23:56
Zapalencu napewno jeszcze sa, ale to dosc stary filmik Ale chlopak daje czadu i tanczy w innym stylu, niz klasyczny break, nie jest to boogie, ale miejscami przypomina
Ps. W tle leci zmiksowany Rakim - It's a been long time
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Fucktycznie wymiera xD Moi "koledzy" nawet stosowny teledysk kiedys nakrecili Ale mialam ubaw xD
Widziałam kiedyś nawet, że jacyś goście tańczyli u Papieża o_O
Wysłany: 2006-09-09, 19:10 Break Dance Polecający: google ;P
Mam wielki problem. Bardzo chciałam sie nauczyć break dance, ale moi rodzice mi nie pozwalają. mówią, ze to kosztuje dużo kasy ( nie należymy do jakiś biednych ) i ze to taniec dla wariatów. Jednak mnie to pasjonuje. Nie wiem, jak ich przekonać.. Co wy byście zrobili na moim miejscu ( tylko nie piszcie, zę byście zrezygnowali, bo w moim przypadku to chyba niemożliwe ;/ )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum