Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: lolinka
2006-09-28, 16:55
Autor Wiadomość

saper  

Wysłany: 2008-05-27, 19:53   

Shy napisał/a:
Co o nich myślę? Świeży dawcy.Ot tyle.Nieraz widzę takich, co jadą z prędkością 150km/h wyprzedzając wszystkich..

A ja nieraz widzę i słyszę o wypadkach spowodowanych brawurą kierowców aut lub wymuszeniem pierwszeństwa przez pana/panią kierującą samochodem. Bardzo dużo wypadków powodują też nietrzeźwi kierowcy. A jak ciężko ich później z takiego samochodu wyciągnąć. Świeży dawcy z tych samochodziarzy. Jaki normalny człowiek wsiada do takiej puszki śmierci? :suchy:
Sry powstrzymać się nie mogłem, ale generalnie nie bronie nikomu myśleć o motocyklistach na Twój sposób :D
Alucard napisał/a:
Nie cierpię ogólnie motorów typu 'japoński plastikowy przecinak powietrza ziuuuuuuuuuuuuuuuuuu', bo to pewna maszyna śmierci.

Jeśli kierowca ma w miare poukładane w głowie to poziom jego bepieczeństwa na ścigaczu i chopperze jest porównywalny.

przemek_ex  

Wysłany: 2008-05-28, 11:45   

nie można generalizować że wszyscy na szybkich motorach to dawcy, wiadomo wielu jest takich co w głowach za wiele nie mają, więc długo nie jeżdżą albo jeżdżą później ale na wózkach...tak samo jest w śród kierowców, są bezmyślni i tacy co mają wyobraźnie, wydaje mi się że między innymi dlatego motocykliści są tak postrzegani ponieważ bezpieczeństwo jazdy na motorze i autem jest nieporównywalne i jak już dojdzie do wypadku motocyklista ma mniejsze szanse na przeżycie

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-31, 19:55   

Bo najważniejsze to po prostu myśleć, ot co - nic dla szpanu i bez udowadniania na siłę jakim jest się chojrakiem - cała filozofia ;] bycia dobrym motocyklistą.

'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
:luka:

ręceprecz odtybetu

Psycho Krusher  

Wysłany: 2008-06-01, 11:33   

Często niestety myslenie się wyłącza gdy taki kładzie ręce na kierownicy. I zostaje tylko brawura.

Kliknij tu po więcej fotek ;*

crossownia 

Wysłany: 2008-06-03, 01:26   

Karczoch i Saper :padam: :padam: :padam:
chyba jedyni czujecie klimat motocyklizmu, pomimo że teraz only motocross http://bikepics.com/members/fifi123/ zgadzam sie z wami w 100%. Jak ktoś jest głupi i zapie....a (żeby tylko 150 km/h) to jego problem że nie dożyje 20-stki ale jak można wszystkich dawcami nazywać???

Ps: Po wypadku motocyklisty w 100% żaden organ nie nadaje sie do przeszczepu więc zastanówcie sie co piszecie bo bzdury wychodzą, a poza tym jak przyjdzie mój czas to chciałbym skończyć właśnie na motorze robiąc coś co naprawde KOCHAM przykro mi że niektórzy tego nie rozumieją i współczuje że nie mają takiej pasji.
Pozdrawiam wszystkich.

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-04, 00:28   

crossownia napisał/a:
a poza tym jak przyjdzie mój czas to chciałbym skończyć właśnie na motorze robiąc coś co naprawde KOCHAM przykro mi że niektórzy tego nie rozumieją i współczuje że nie mają takiej pasji.

łah, pięknie napisane :D

kolego, szacuuun!

crossownia napisał/a:
Po wypadku motocyklisty w 100% żaden organ nie nadaje sie do przeszczepu

hm... niekoniecznie.... tzn bardzo często się tak zdarza, ale są przypadki, gdzie gościu np tylko głową przywali, kark skręci, a reszta zostanie w miarę nienaruszona ^^

brr... aż mi się przypomniało, jak jadąc z Krakowa do mojego miasta po drodze widziałam wypadek motocyklowy, gość na ścigaczu zderzył się z busikiem, cześci motocykla porozrzucane na odległość gdzieś z 200 metrów... ale najgorszy był czarny worek leżący na poboczu, spod którego wystawała ręka z zegarkiem.
pf....

ręceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

dokaaa  

Wysłany: 2008-06-24, 11:09   

Hey! Mi szczerze mówiąc podobaja sie bedziej motory od ich pana :) Czasami wkurza mnie jak jadą nieuważnie aż pewnego dnia mogą być dawca... wiecie o co mi chodzi :kwasny: ale ten odgłos mmm :hyhy: jrest piekny i zabójczy :oczami:

Hellblade  

Wysłany: 2008-06-24, 12:53   

Dla mnie motocykliści są okej ale tylko Harleyowcy bo uważają na drodze a nie jak ci ze ścigaczami. Harleyowcy górą :rotfl:

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-06-29, 18:09   
   Polecający: Paulinaaa

eee dawcy to dawcy takiemu nie przemówisz do rozsądku bo ów rozsądku tacy ludzie nie posiadają. Nie chodzi mi o kazdego motocykliste tylko o takich swirów którzy myslą, ze są bogami i jak jadąc 250km/h uderzy w samochód czy w cos innego nic mu sie nie stanie, oni nie myslą o innych uczestnikach ruchu drogowego, to poprostu idioci i tyle ;/

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-29, 20:42   

Cytat:
Dla mnie motocykliści są okej ale tylko Harleyowcy bo uważają na drodze a nie jak ci ze ścigaczami. Harleyowcy górą :rotfl:

nie wiesz co mówisz :luka:
a jak ktoś jeździ na Chopperze Yamaha to już jest be, fuj i nie uważa na drodze?
Koleś, Harley'e Harley'ami, ale harley'owcy to najbardziej snobistyczna grupa ^^'

ręceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

jaro21_89  

Ostrzeżeń:
 5/3/5

Wysłany: 2008-06-29, 21:39   

Brawura nie ma nic do rzeczy... Liczą się umiejętności i wyczucie maszyny, którą się dosiada...

dj RKNZ 

Ostrzeżeń:
 5/3/5

Wysłany: 2008-07-05, 19:16   

Pożyteczni są motocykliści, bez nich byłoby mniej organów do przeszczepiania.

moo  

Wysłany: 2008-07-05, 19:17   

motory fajna sprawa, ale trzeba mieć też umiejętności i odwagę żeby tak szybko pruć.
niektórzy chcą zostać szybko dawcami, zdarza się, ale nie uogólniam, że wszyscy.
motory to kosztowna pasja i trzeba też lubić ten styl życia.

crossownia 

Wysłany: 2008-07-06, 13:07   

dj RKNZ napisał/a:
Pożyteczni są motocykliści, bez nich byłoby mniej organów do przeszczepiania.

Co tu człowieku wypisujesz za bzdury uważaj lepiej żeby życie nie pokazało że sam staniesz się dawcą organów potrąconą przez dresa z optuningowanej wieśniackiej bumy (BMW) który jest zajebisty i do którego nikt sie nie przypi@#la że pędzi 200Km/h przez miasto i pieszych zabija :zly:
To co pisze Karczoch to szczera prawda nie dość że są snobami to jeszcze jeżdzą pijani bo bez piwa nie potrafią (oczywiście nie wszyscy) ----> opinia podparta szeroką znajomością tej grupy :(

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-07-06, 16:05   
   Polecający: Paulinaaa

crossownia, znajomosc tej grupy.... następny "znaffca" sie znalazł, oczywiscie jak ktos jest młody i ma BMW to odrazu jest dresem? nie! Chłopie te stereotypy juz zaczynają mnie denerwowac, tak samo z motocyklistami, ten kto ma szybki motor od razu jest dawcą? nie!

Odpowiedz do tematu