Wysłany: 2006-09-28, 15:00 co myslicie o motocyklistach????
nie widzialam takiego tematu a chcialabym znac wasze zdanie..
co myslicie o motocyklistach, motorach.....
dawcy czy poprostu szalona zabawa???
ja sama jezdze na moto,dlatego chce znac awsza opinie na ten temat...
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
motory to super sprawa i nie dziwię się motocyklistom... teraz dużo słyszy sie o metodzie tzw. żyłki.... motocyklista zakłada żyłkę na szyje i w razie wypadku od razu traci głowę...
_________________ "...Ale najważniejsze jest to...
Że jeżeli nawet...
Bylibyśmy osobno...
To i tak będe z Tobą...
Zawsze będe z Tobą..."
moj chlopak od zawsze marzy o porzadnym motorze,mial juz jakies ale to nigdy nie bylo to co naprawde chcialby miec...teraz planuje kupic-ja juz sie pogodzilam z tym ze bedzie latal jak szalaput i ze teraz to ja bede na 2 miejscu:D wkoncu bedzie mial swoja kochanke "motor" ogolnie mysle jednak ze kazdy ma prawo miec hobby, wiec motor takze jest cool!!!!
wczoraj jechałam sobie i mijało nas kilku motocyklistów. ZArąbiscie to wygl;adało jak wszysyc ubrani na czarno poważna mina -taaki hardcore
tez chcialabym kiedys poczuć ten wiatr we włosach i muchy w zębach
Jak widze motocyklistów to sobie myślę "Ja też chcę"
Mam farta, bo Brzozów City leży na drodze nad Solinę, gdzie motocykliści uwielbiają się spotykać I kiedyś niedaleko nas był zjazd właścicieli GoldWingów... Mrrrr ^_^
Kocham motorki
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Mam farta, bo Brzozów City leży na drodze nad Solinę, gdzie motocykliści uwielbiają się spotykać I kiedyś niedaleko nas był zjazd właścicieli GoldWingów... Mrrrr ^_^
No ja ostatni raz byłam w Zdyni na zlocie, lubię moto ale ten zlot nie zabardzo mi się podobał. Myślałam że będzie inaczej... a tam namioty dookoła i koncert heavy metalowy. Nie nie to nie dla mnie....
Co mam myśleć?!
Poprostu ludzie na motorach ^^'
Nie myśle nad tym jakos głęboko.
ah mysle negatywnie o szpanerach którym tatuś kupił ściagacza.... ale na nich szkoda loterek
Nikt nie zagłuszy nie zatrzyma
Wojny, którą w sobie skrywam
ja tam na motor wsiadłam raz czy dwa z kumplem i było fajnie, ale na dłuższą metębałabym się, bo jeden z moich znajomych zginął w wypadku motocyklowym i wiem, że nie tylko on.. ale bliska strata boli najbardziej, no nie..
(;
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wiem coś o tym, może nie tyle strata,ale wypadek i jeszcze byłam przy tym...no ale cóż zrobić ? Na moto trzeba jeżdzić z głowa i przewidzieć wszystko....
Na moto trzeba jeżdzić z głowa i przewidzieć wszystko....
To stwierdzenie akurat zaprzecza stylowi jazdy na motocyklach.
Przy prędkości ponad 200 km/h jadąc obok sznuru samochodów pędzących dwa razy wolniej jesteś samobójcą. Dlaczego? Nie jesteś w stanie przewidzieć reakcji człowieka w samochodzie. Mało tego on sam nie musi popełnić wielkiego występku, wystarczy, że zjedzie na środek drogi (czyli wyjedzie motocykliście). Powiesz, dlaczego nie spojrzał w lusterko? Tyle, że on w nie spojrzał, ale pędzącego motocyklisty jeszcze tam nie było.
Jasne, generalnie to fajna sprawa pojeździć sobie kosmicznymi prędkościami. Póki żaden wariat nie zajeżdża mi drogi, albo nie wyprzedza, hamuje i odskakuje, to niech sobie jeżdżą.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Wszyscy widzą tylko pozytywne cechy Mój chłopak jeździł na motorze i przez to zachorował na serce i już na szczęście dla mnie nie może jeździć... Za każdym razem kiedy mi pisał, że idzie pojeździć nie mogłam w miejscu usiedzieć Dlatego ja się cieszę, że to już się skończyło, tylko kosztem jego zdrowia... Z miesiąc temu ode mnie z ośki chłopak rozbił się na motorze i jego rodzina strasznie cierpi teraz Więc ja jestem przeciw...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum