• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

mamni 

Wysłany: 2006-11-21, 11:56   

łooooł....ta nowa seria miazdzy kurcze, z tymi rekinami to bylo Mocne przez wielkie M ;]

mala_adzia 

Wysłany: 2006-11-21, 16:15   

dneeht napisał/a:
a ja, szczerze mowiac animal planet wole

U nas w domu zawsze ta sama wojna.
Mam dwóch braci, no i z jednym ja chcę zawsze oglądać Discovery a drugi zawsze by chciał ogladać Animal Planet. Chociaż nie wiem czy pała wielka miłością do zwierząt.
Chociaż mamy ddwa telewizory problem zawsze ten sam :wstyd:

Izabella  

Wysłany: 2006-11-22, 08:56   

Ja jestem wielka fanka programu na Discovery pt.Prawda czy fałsz - pogromcy mitów.Wprost uwielbiam te ich eksperymenty , np ostatnio było o tym czy łatwopalna substancja zapalona w środku muszli klozetowej może wysadzić toaletę, albo o tym czy to prawda ze podczas burzy nie można rozmawiać przez tel. komrkowy. Takie proste, powiedziałoby sie wrecz banalne rzeczy a jednak bardzo oczywiste.

mamni 

Wysłany: 2006-11-22, 12:05   

Izabella napisał/a:
Ja jestem wielka fanka programu na Discovery pt.Prawda czy fałsz - pogromcy mitów.Wprost uwielbiam te ich eksperymenty , np ostatnio było o tym czy łatwopalna substancja zapalona w środku muszli klozetowej może wysadzić toaletę, albo o tym czy to prawda ze podczas burzy nie można rozmawiać przez tel. komrkowy. Takie proste, powiedziałoby sie wrecz banalne rzeczy a jednak bardzo oczywiste.

booooooshe...skad oni biora te pomysly, rewelacja :D ...wieczorkiem ma byc o ucieczce z amazonskiej dzungli, kurcze, ale po co uciekac ja to bym wszystko zrobil, zeby tam pojechac :P

Izabella  

Wysłany: 2006-11-23, 10:40   

To mamni musz eCi powiedziec ze odwazny jestes. Ale moze dlatego bo TY jesteś facet :P ,a ja juz jak tylko ogladam to mama ciarki na plecach. Mimo ze nieraz przerazają mnie niektóre pprogramy i tak twardo zasiadam przed tV i ogladam

mamni 

Wysłany: 2006-11-23, 12:12   

ja ogladam od szczeniecia takie programy, wiec sie przyzwyczailem do adrenalinki, a bez adrenaliny to z reszta organizm nie chce funckjonowac prawidlowo...wiec dbam w ten sposob o siebie podwojnie:)...rozwoj umyslu i ciala w jednym :D

yakuza  

Wysłany: 2006-11-23, 12:30   

No to jest ciekawy program bardzo mi się podoba.
Oglądam go od niedawna i asz się czasami nie mogę oderwać od telewizora co jest rzadkościom umnnie :]

vader 

Wysłany: 2006-11-23, 16:15   

lubię oglądać, czasem można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy

Izabella  

Wysłany: 2006-11-24, 15:47   

Jasne, ze zawsze można sie czegoś dowiedziec i tak naprawde mało jest takich programów. A ten, obojetnie o której godzinie bym nie łaczyła to zawsze mnie zainteresuje i czesto jest tak ze nie właczam na jakis dziennik tylko tak jak wczoraj oglądałam program jak to sie robi .

mamni 

Wysłany: 2006-11-24, 18:09   

o rany, ale sie dzisiaj zle czuje, chyba mnie jakis wirus bierze ...kuuuurde...pozostaje mi dzis telewizor w ramach piatkowej imprezy...z reszta inteligentni ludzie sie nie nudza :P poogladam sobie disco dzisiaj, a pozniej na mezzo koncercik ma byc jakis fajny. eeej, o czym jest dzisiaj o krok od smierci??

Izabella  

Wysłany: 2006-11-27, 11:08   

mamni i jak po imprezie ? a jak Twoje zdrowie ? nabrałes sił przed TV ?? jak wczoraj patrzyłes to pewnie widziałes Inzynierie ekstremalna i odcinek poswiecony budowaniu mostu ? Cos niewiarygodnego w porównaniu z tym co sie dzieje z mostami w polsce. Nam to potrzeba takich inżynierów ;-)

mamni 

Wysłany: 2006-11-27, 12:30   

glupi jestem, wiec polecialem sie bawic :P . ale tak mnie teraz cos meczy kaszel, ze daj spokoj...gdyby kózka nie skakala...;)

Wengosh  

Wysłany: 2007-01-11, 22:21   
   Polecający: google

Ja tylko Discovery Civilization, ale to jak już tylko programy dokumentalne o II Wojnie Światowej (na D.Civ. jest świetna seria tych programów, np. "Battlefield") i czasem Science, ale to tylko o Duchach itp.

Metall  

Wysłany: 2007-01-18, 19:41   

ja na discovery oglądam:
Pogromcy mitów
Amerykański Chopper ^^
Mistrzowie inżynieri
Inżynieria ekstremalna
Brainiac
Wojny na złomowsiku ;p
o krok od smierci ;p

no i chyba to wszystko ;d

koles 

Wysłany: 2007-01-21, 11:33   

Oglądam jak mam czas. Niektóre programy puszczają naprawdę fajne. Podobają mi się.

Odpowiedz do tematu