U nas w domu zawsze ta sama wojna.
Mam dwóch braci, no i z jednym ja chcę zawsze oglądać Discovery a drugi zawsze by chciał ogladać Animal Planet. Chociaż nie wiem czy pała wielka miłością do zwierząt.
Chociaż mamy ddwa telewizory problem zawsze ten sam
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
Ja jestem wielka fanka programu na Discovery pt.Prawda czy fałsz - pogromcy mitów.Wprost uwielbiam te ich eksperymenty , np ostatnio było o tym czy łatwopalna substancja zapalona w środku muszli klozetowej może wysadzić toaletę, albo o tym czy to prawda ze podczas burzy nie można rozmawiać przez tel. komrkowy. Takie proste, powiedziałoby sie wrecz banalne rzeczy a jednak bardzo oczywiste.
Ja jestem wielka fanka programu na Discovery pt.Prawda czy fałsz - pogromcy mitów.Wprost uwielbiam te ich eksperymenty , np ostatnio było o tym czy łatwopalna substancja zapalona w środku muszli klozetowej może wysadzić toaletę, albo o tym czy to prawda ze podczas burzy nie można rozmawiać przez tel. komrkowy. Takie proste, powiedziałoby sie wrecz banalne rzeczy a jednak bardzo oczywiste.
booooooshe...skad oni biora te pomysly, rewelacja ...wieczorkiem ma byc o ucieczce z amazonskiej dzungli, kurcze, ale po co uciekac ja to bym wszystko zrobil, zeby tam pojechac
To mamni musz eCi powiedziec ze odwazny jestes. Ale moze dlatego bo TY jesteś facet ,a ja juz jak tylko ogladam to mama ciarki na plecach. Mimo ze nieraz przerazają mnie niektóre pprogramy i tak twardo zasiadam przed tV i ogladam
ja ogladam od szczeniecia takie programy, wiec sie przyzwyczailem do adrenalinki, a bez adrenaliny to z reszta organizm nie chce funckjonowac prawidlowo...wiec dbam w ten sposob o siebie podwojnie:)...rozwoj umyslu i ciala w jednym
Jasne, ze zawsze można sie czegoś dowiedziec i tak naprawde mało jest takich programów. A ten, obojetnie o której godzinie bym nie łaczyła to zawsze mnie zainteresuje i czesto jest tak ze nie właczam na jakis dziennik tylko tak jak wczoraj oglądałam program jak to sie robi .
o rany, ale sie dzisiaj zle czuje, chyba mnie jakis wirus bierze ...kuuuurde...pozostaje mi dzis telewizor w ramach piatkowej imprezy...z reszta inteligentni ludzie sie nie nudza poogladam sobie disco dzisiaj, a pozniej na mezzo koncercik ma byc jakis fajny. eeej, o czym jest dzisiaj o krok od smierci??
mamni i jak po imprezie ? a jak Twoje zdrowie ? nabrałes sił przed TV ?? jak wczoraj patrzyłes to pewnie widziałes Inzynierie ekstremalna i odcinek poswiecony budowaniu mostu ? Cos niewiarygodnego w porównaniu z tym co sie dzieje z mostami w polsce. Nam to potrzeba takich inżynierów ;-)
Ja tylko Discovery Civilization, ale to jak już tylko programy dokumentalne o II Wojnie Światowej (na D.Civ. jest świetna seria tych programów, np. "Battlefield") i czasem Science, ale to tylko o Duchach itp.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
ja na discovery oglądam:
Pogromcy mitów
Amerykański Chopper ^^
Mistrzowie inżynieri
Inżynieria ekstremalna
Brainiac
Wojny na złomowsiku ;p
o krok od smierci ;p
no i chyba to wszystko ;d
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum