ja próbuję swych sił. ;P
aczkolwiek własnego nie mam, to bywam na warsztatach.
znaczy, byłam dopiero na jednych, ale było to kilka godzin nieprzerwanego wysiłku.
już Poszczeloną i Ptaq'a namówiłam na następne.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Polecam kupić bęben na allegro.pl lub na www.sklepon.pl (sklepon.pl sprzedaje też produkty swoje na allegro, ja tak właśnie kupiłem) mają fajne bębny 40cm wysokości 20 cm szerokości w membranie, owy bęben posiadam i gra świetnie.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Polecam kupić bęben na allegro.pl lub na www.sklepon.pl (sklepon.pl sprzedaje też produkty swoje na allegro, ja tak właśnie kupiłem) mają fajne bębny 40cm wysokości 20 cm szerokości w membranie, owy bęben posiadam i gra świetnie.
kolega obiecał mi wystrugać na 18stke.
ja jestem w trakcie zamowinia sobie bebna u takiego goscia http://www.bobul.pl/index.html
(kumpela kupila i podono siwtnie gra)
no i mam zamiar wybrac sie na te warsztaty sporbowac i zaczac sie uczyc bo kocham bebny <3 gdzie tylko slysze od razu musze tam byc
i jedziesz, Siostra. już mówiłam, że ode mnie będą dwie osoby + ja.
a i w Bytomiu sa spotkania, jak Ci bliżej.
Poszczelona, rzeczywiscie gość robi swietne bebny. kuzyn kupil i wlasnie na jego roboty bebnie gralam ;d
sama tez chce od niego (:
yhy, jestem juz posiadaczka jego bebna i jestem b. zadowolona, moge z mila checia polecic jego bebny wsyztskim : ] kupujcie u bobulaa xD
Orange,
no i nie wybrałam sie do tej pory do Bedzina ani do Bytomia ale gosciu ten co ty do niego jezdzilas przyjechał do mikolowa i bylam w niedziele na jego warsztatach efekty sa takie ze mam fioletowe paluchy ale przynam ze fajny facet i fajnie prowadzi : ]
bum bum : ] to jest to czego zawsze szukałam,
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Super spawa zwłaszcza jak się gra w kilka osób (na dłuższą metę to ma największą rację bytu- możliwy rozwój) i wcale nie wszyscy muszą mieć bębny (wystarczy grzechotka, kawałek metalu i wyczucie rytmu). Idealna sprawa na spotkania w parku lub przy ognisku (trochę skóra łapie wilgoć, ale da się przeżyć)
Ja już od jakiegoś czasu nie gram i się sprzecioch kurzy (brak czasu i mieszkam w bloku i mam sąsiadów )
_________________ "Płynie czas, płynie czas, jak morza do oceanów do gwiazd'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum