ja uwielbiam fotografowac.
mam canona powershota SI3, kupilam sobie po minolcie dimage 3Z i robie coraz cfajniejsze zdjątka , mialam nawet kiedys swoje konto na Digarcie, ale jak poleciala mi minolta, to sie wscieklam, zalalam lzami i wszytskie fotki skasowalam ;(
Wysłany: 2007-07-23, 14:39
Polecający: wujek google ;)
uwielbiam fotografie i to moja pasja ....
myślę nad zakupem jakiejś dobrej cyfrówki...
jak tylko dojdzie do kupna to zaopatrze się w kilka dzieł i pokaże
Od niedawna zaczolem tym sie troszeczki interesowac teraz musze kupic jakis konkretny aparat bo bez tego ani rusz ae najpierw trzeba isc do pracy moja dziewczyna jest w tym swiatna i ona mnie do tego zacheciła:P jeszcze troche iui bede ro9bil fotki jak ona hehhe:P
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
miracle, krople wyszły ciekawie, aczkolwiek zadbałabym już tutaj o lepsze tło.
nie wiem, jak Wam, ale przy otwieraniu zdjęć Zeszpeconego pojawia mi się błąd wczytywania strony
***ArChi***, ujęcie robi wrażenie. Może się śnić po nocach ;>
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
, ale przy otwieraniu zdjęć Zeszpeconego pojawia mi się błąd wczytywania strony
ale to moje zdjęcia. ;] tylko on napisał odnośniki do tych, które mu się spodobały.
Orange, na twoje się nie załapałam poprzednio, ale teraz obejrzałam i są świetne!
Najbardziej podoba mi 9. Cudnie ustawiona ostrość. Czym robisz zdjęcia? Używasz jakiś filtrów? Bo niektóre mają zabójcze kolory. Bardzo mi się podobają.
_________________ Czas jest wspaniałym nauczycielem. Niestety zabija swoich uczniów...
/H.Berlioz/
Pantera, nie, nie używam filtrów. Co najwyżej podkręcam nasycenie w Irfan View. Nie używam nawet PS'a. A zdjęcia robie Nikonem d70s.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum