hmmmm no moze faktycznie jak gralam na gitarce u kumpeli i ona ma zalozone nylony to tendzwiek taki jakis inny bardziej plynny mi sie tak wydaje ;P ale na metalowych nie jest zle mi tam nie przeszkadza tylko bol palcow przeszkadza
Wysłany: 2006-03-23, 17:15
Obecnie jestem na drugim roku nauki gry na akustyku i puki co jestem zadowolona ze swoich postępów. Jestem na etapie nauki Stairway to haven - Led zeppelin . A w wakacje kupuję sobie elektryka ha ha ha B)
Nie gram, ale uwielbiam gitarę. Szczerze powiem, że nie chciałabym się nauczyć grać tak naprawdę... może tylko tak ło, zeby było na ognisku , ponieważ obawiam się, że nie czerpałabym z takiej gry przyjemnosci. Ale zobaczę, a nuż mi przejdzie. Natomiast mam jakies takie dziwne szczęście, że poznaję zatrważające ilości muzyków Dwóch z nich gra na gitarze, jeden ma swój zespół, drugi zakłada, brakuje mu kilka drobnych szczegółów... a oboje grają odkąd tylko pamiętają. Mam frajdę ^_^
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2006-03-25, 21:06
Mam. Gram. I sie ciesze
Narzekam tylko na to, ze ostatnio pekla mi struna, a moje "finanse" nie pozwalaja na zakup nowej..
Ale to jakos tak jest, ze jak juz ktos ma gitare i na niej gra, to jest to jego ukochany instrument.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
a która pękła? bo jak środkowa (D?) to kiepa, ale bez pierwszej albo drugiej E jeszcze da się grać. tylko zależy co grasz i w jaki sposób.
a słyszał ktoś tu 'tico tico'? ludzie to jest wypasik do grania na gitarce. czy na klasyku, czy na elektryku. na pełnym tempie to jes palcołamacz, ale świetnie brzmi.
właśnie. może każdy zarzuci swoje ulubione taby do nauki? takie kółko wzajemnej adoracji
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
moge Ci uzyczyc bo mam zapasowe ... pamietam jak mialam gitarke chyba tydzien i mi pekla struna i wbila mi sie do reki
feee okropnie to wygladalo :cry:
Cytat:
mam podobnie ... praktycznie większosc moich znajomych na czyms gra
to ja tez mam podobie bo duzo moich znajomych gra na czyms a przewaznie na gitarce pare osob nawet zalozyli swoje zespoly i calkiem im wychodzi ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum