Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-27, 21:41
Cytat:
udowodnię mamie, że się nauczę jeszcze grać
tez tak sobie wmawiam i dalej stoi jakos nie chce mi sie grac, nie wiem czego sie nauczyc nie chce mi sie tez douczyc tego co juz niby umiem len jestem
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
a ja próbuję, próbuję dzielnie codziennie po kilkanaście/kilkadziesiąt minut, ale mało co umiem, w sumie tyle co nic.. jeszcze chwytów nie umiem opanować, ale naiwnie wierzę, że kiedyś dam radę w końcu.. ech
Martina najwazniejsze żebyś sie nie zniechęcała....ja gram 6 lat i pamietam, ze początki tez były ciężkie...bolące palce, nerwy ze nic nie wychodzi, o chwytach nawet nie wspominam. Z biegiem czasu wszystko przyjdzie...palce przestaną boleć, gra zacznie sie kleic, palce same beda sie układac do chwytów.
Tylko najwazniejsze jest, zeby grać, grać i jeszcze raz grać
Najwiekszą frajde bedziesz miała jak za jakis czas bedziesz w stanie powtórzyc to co gdzieś usłyszysz ...wtedy dopiero Cie gitara wciagnie hehe
Pozdrawiam, Arek.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-28, 20:12
ja tez jeszcze chwytow nie umiem opanowac ale jakos nie ciagnie mnie do tego narazie za trudne narazie sie tabow chce dobrze nauczyc dzisiaj troche mmmashe pouczylam i mozna powiedziec ze "kotka" juz umie )
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
chciałam spać ale moja mam nie chciała żebym ja spała.. a w nocy i tak bym ćwiczyć nie mogła więc nie panikuj... wpadnę tam kiedyś do Ciebie to poćwiczę...
ale ja już to chyba zapomniałam jak to tam było
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum