Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-10-03, 19:59
Cytat:
też to mam, ale średnio umiem obsłużyć i pogodzić z gitarą w łapkach..
mi ten program bardzo pomaga w nauce... nie rozumiem tez co masz za problem tak jak taby tylko ze mozesz sobie to puscic zeby zobaczyc gdzie ma byc pauza czy cos
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Hello
w tabulaturach nie ma półnut, całych nut czy innych ósemek...
są konkretne struny i progi...z tabulatury można zagrać wszystko pod warunkiem, ze zna sie daną piosenke...
tak jak pisze olenka1690 Guitar Pro jest bardzo dobrym programem do nauki...wszystko jak na dłoni....
A z innej beczki...cieszy mnie bardzo, ze tak dużo kobiet uczy sie grać na gitarze...bardzo ładnie drogie panie...oby tak dalej
Moją pierwszą piosenką jaką sie uczyłem 6 lat temu było Sweet Dreams (Marilyn Manson)...jest dobra na początek i prościutka a tyle uciechy przynosi
Pozdrawiam przyszłe gitarzystki...i gitarzystów oczywiście.....
Ja ucze sie grac na gitarze od mniej wiecej roku.
Najpierw byl stary elektryk brata (modelu nie pamietam, tylko tyle, ze byl czarni bialy i mial ruchomy mostek Floyd Rose), pozniej akustyk (rowniez nie wiem jaki model, ale czarno bordowy ;P), obecnie elektryk (Jakis kiepski Ibanez, czarny).
Pierwsza piosenka bylo albo cos Perfectu, albo Dzemu.
Hm, nie moge powiedziec, ze gram na gitarze. Brzdakam to lepsze okreslenie. ^^
_________________ I want to taste you but your lips
Are venomous poison.
a ja znalazłam w domu jakąś starą gitarę... ale jest jakaś popsuta.. szczerze mówiąc to nigdy nie działała..:P to była chyba jakaś taka atrapa tylko nie wiem po co to komu ale nie ważne
a tak sobie chciałam "kotka" zagrać a tu lipa
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum