Góry to najlepsze co może być. Ja praktycznie zchodziłem już całe Tatry, Sudety, Bieszczady i Pieniny ale i tak ciągle chodze . Morze też jest spoko ale na 2-3 dni bo potem się nudzi.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę ale np. w bieszczadach robiąc konkretne szlaki przechodzi się je znacznie szybciej niż podają rozpiski to potrafi podnieść na duchu. Faktem jest że męczące stało się witanie na szlaku przy natłoku turystów ... Ale nie ma to jak spotkania na szlaku z ludźmi którzy z dziwnych powodów idą tymi samymi co my, kolejny dzień ;>
mieszkałem w górach 18 lat. teraz już studiuje i rzadko wpadam do rodziców. ale powiem wam, że jak się mieszka w gorach to o wiele trudniej wybrać się na wycieczkę, niż przyjechać z nad morza i pójść na śnieżkę. teraz jak przyjeżdżam, to staram się robić kilkugodzinne wypady w moja Karkonosze:)
hehe, dokładnie to tak jak dowiadywnie się od znajomych "zwiedzających" nasze miasto o zabytkach Na miejscu jest więcej ważnych spraw. Jednak teraz taki wypada pewnie daje ci sporo wytchnienia od miasta
Ja kocham góry , jednak nie czesto udaje mi sie w nie wybrać.W tym roku mam zamiar podszkolic sie wjezdzie na desce.bede mogła skorzystac z oferty simplusa na zniżke na nauke z instruktorem wiec radosć u mnie podwójna ;-)
Pewnie, że można wiedzieć, to nie tajemnica, jadę sobie do Korbielowa - Beskidy;D Cisza , spokój, i nartki Byłam tam raz i bardzo mi to miejsce przypadło do gustu. A teraz jeszcze simplus mi daje 15 % zniżki na sprzęcior, więc już cała jestem w skowornkach:D
[ Komentarz dodany przez: lolinka: 2008-01-14, 15:50 ] takie rozmówki to na gadu gadu a nie na forum , radze przeczytac regulamin / mod
Teraz nie chodze, bo zdrowie troszkę siadło, ale lubie bardzo, w końcu w Beskidy mam rzut beretem. Tęsknie też za Tatrami. To widoczek z mojego balkonu
http://img296.imageshack....4/balkonbi6.jpg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum