Ja zbieralem karty ktore kupilem zeby doladowac konto bo ktos kiedys powiedzial ze jak minie data waznosci karty to mozna jeszcze raz kod wykorzystac ...ale G prawda
_________________ I am not the best ...but I'm the best that I can be !!
jak bylam mniejsza zbieralam takowe karty telefoniczne i bylam dumna ze swojej kolekcji bo posiadalam nie tylko polskie ale i niemieckie i jakies tam jeszcze xD juz nie pmaietam skad one byly ... nawet jakies ejszcze gdzies mam schowane bo posiadam do nich sentyment ... a pamietam ze reszte oddalam siostrze zakonnej bo byla tam jakas akcjakiedys i w czyms te karty telefoniczne im pomagaly wiec podzielilam sie moja kolekcja ...
kiedys zbieralam, ale nie mialam ich duzo. pozniej kolekcjonowalysmy z siostra bilety jednorazowe autobusowe, wlasciwie to ona, ale co dzien dostawala ode mnie po kilka ;p hm... mam tez klasery ze znaczkami, ktore kolekcjonowal moj tata jak byl mlodszy, troche powiekszylam taty kolekcje ;P a i jeszcze monety, nowe 2zlotowki zbieralam i nadal je trzymam ;d poza tym troche innych ciekawych rzeczy
no a karty jak juz mowilam zbieralam, ale szybko mi sie znudzily i nie mialam ich wiele ;P chyba je komus oddalam...
mam około 1000 sztuk, kiedyś zbierałam namiętnie, teraz już emocje opadły, jednak kolekcja mych kart zajmuje honorowe miejsce, poza tym gdy jakoś nawinie mi się karta to chętnie ją sobie, że tak to nazwę przywłaszczam ;p Kiedyś to było istne szaleństwo, otóż wymieniałam bryloczki z "Dragon Ball" za 15-20 sztuk kart ^^ chłopaki z klasy nie wiem skąd, ale wynajdowali mi tyle kart, czego się nie robi dla bryloczka ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska' wszystko gra
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-02-16, 19:23
a ja mam mnostwo kart...nie zbieralam za specjalnie..kolegi tata pracowal w niemczech i wiecznie dzownil do domu i odwrotnie i jakos mi dawal polowe ojciec mi wzial do akwarium bo musial sobie cos zrobic akurat z takiego plastiku
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Zbierałam, ale nie dorobiłam się przesadnie imponującej kolekcji. Niemniej, kilkadziesiąt sztuk tego jeszcze gdzieś leży, w tajemnych odmętach mego przepastnego biurka ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum