Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

trusiak  

Wysłany: 2006-09-05, 22:47   

mialam kiedyś podobny problem. Kotka robiła kupkę pod wannę, więc spryskaliśmy ten rejon kroplami miętowymi. Koty szczerze niecierpią tego zapachu i jakoś jej przeszło:)
bez wahania"

koles 

Wysłany: 2006-09-10, 13:22   

Ja tam nigdy nie miałem kota jakoś wolę psy... ale moi znajomi mają i nawet fajne są no ale ja jakos tak....

yakuza  

Wysłany: 2006-09-11, 16:55   

Ja miałem koty jak Byłem mały a teras to mam psa a do Kotów to lubie stszelaci z wiatrówki
heheh :rotfl:

Psycho Krusher  

Wysłany: 2006-09-11, 16:59   

yakuza napisał/a:
Ja miałem koty jak Byłem mały a teras to mam psa a do Kotów to lubie stszelaci z wiatrówki
heheh :rotfl:

:przestraszony:

A ja kotów nie lubie bo są jakieś takie twarde :/ Mają cienką skórę i kości pod nią. Bleee.... coś mnie w tym odstrasza...

Desudesudesu~

Anton  

Wysłany: 2006-09-11, 19:25   
   Polecający: google

Cytat:
A ja kotów nie lubie bo są jakieś takie twarde Mają cienką skórę i kości pod nią. Bleee.... coś mnie w tym odstrasza...
tutaj psy niewiele się różnią...skóra jest kości tyż :hyhy:
ja tam lubię koty głównie ze względu na to że są takikmi indywidualistami, psy to z regóły zwierzęta stadne więc nic dziwnego że się przywiązują do człowieka - taka natura... a koty? urodzeni samotnicy chodzący własnymi ścieżkami - więc jak dla mnie przywiązanie kota więcej znaczy -na to trzeba naprawdę zasłużyć :oczami: do piesków naturalnie nic nie mam - też lubię :hyhy: ale koty mi towarzyszyły od zawsze

Star  

Wysłany: 2006-09-11, 20:44   

yakuza napisał/a:
heheh

bardzo zabawne uwazaj zeby jakis kot ci kiedys nie oddal =.=
Yakuza ty wiesz ze sobie grabisz =.=
"ZABRONIONE JEST STRZELANIE DO ZWIERZAT I LUDZI Z WIATROWKI"

Psycho Krusher napisał/a:
A ja kotów nie lubie bo są jakieś takie twarde :/ Mają cienką skórę i kości pod nią. Bleee.... coś mnie w tym odstrasza...

no wiesz O.o jezeli sie go zle karmi to jest skora i kosci jak u wiekszosci ssakow O.o

Anton napisał/a:
urodzeni samotnicy chodzący własnymi ścieżkami - więc jak dla mnie przywiązanie kota więcej znaczy -na to trzeba naprawdę zasłużyć

no w sumie masz racje chociaz to zalezy od kiedy masz tego kota ^^
jezeli masz go do malego to raczej sie przywiaze ^^ albo raczej stanie sie zbyt leniwy zeby polowac, a gdzie dostanie jedzenie bez wiekszego wysilku ^^
Koty to bardzo madre stworzenia ^^

natallka  

Wysłany: 2006-10-14, 10:12   

Ja już miałam w swoim życiu wiele kotów.. Kiedy zdechł ostatni kilka dni potem już miałam nowego , ale on nie mógł nauczyć się do kuwety :( Najpierw robiła po kątach , a potem już gdzie popadnie, nawet na pościel ..Trzymałam go miesiąc i moja mama się wkurzyła i go oddałyśmy i w tym nowym domu podobno też się nie nauczył

Adamus  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-10-17, 21:48   

Psycho Krusher napisał/a:
A ja kotów nie lubie bo są jakieś takie twarde Mają cienką skórę i kości pod nią. Bleee.... coś mnie w tym odstrasza...

Przepraszam bardzo, moja kotka waży 8 kilo i kości to może gdzieś ma, ale ja nic o nich nie wiem ;].

/Mimi Smith, ciotka Johna Lennona/

kohaku  

Wysłany: 2006-10-20, 18:54   

yakuza napisał/a:

Paskudnik, koty męczyć, a gdyby ciebie ktoś tak ganiał z wiatrówką jakbyś się czuł, mniejsza z tym to chyba jakiś syndrom facetów, że z dzidą biegają za zwierzakami.
Ja mam 2 koty, własciwie to takie małe rozrabiaki, w domu wszystko zdemolują. Warto dodać, że oba są czarne jak smoła, mają małe, białe krawaty :rotfl: (bizneskoty) i zielone ślepka, brakuje tylko, żebym za nimi z miotłą ganiała:P

ispat  

Wysłany: 2006-10-22, 17:59   

*** mój wymarzony kiciuś***

--------------------------------------
dajcie znac gdy sie znajdzie

żbik.jpg
Plik ściągnięto 257 raz(y) 74,38 KB

mala_adzia 

Wysłany: 2006-11-28, 13:37   

Miałam kiedys wspaniałego kota. Nazywał się Filut i był ulubieńcem nawet mojego wujka.
Kiedy mój wujek płynął sobie na rybki to ten kotek juz wiedział kiedy on wraca i zawsze czekał na niego na pomoście. Sam wchodził sobie do domu-tylko szkoda,że drzwi nie potrafił zamykać :kwasny:
I zawsze wchodził sobie na spanko do mojej cioci łózka. Był ojcem oczywiście bardzo pokaźnej gromadki kociaków :D

No i w końcu po wielu latach zdechł ze starości.
Co to był za wspaniały kot :)

Dishman  

Wysłany: 2006-11-28, 13:46   

Ja mam kota od kilku tygodni, wcześniej też zawsze plątało się po domu jakieś zwierzę. Tego kota przygarnąłem, bo siostra znalazła i najpierw wylądował na wsi, ale tam niestety nie był mile widziany, więc trafił do mnie do domu.

Zachowuje się w porządku, nie skacze po firankach, nie sika po kątach, kupę robi w kuwecie. Ciągle nie mogę przywyknąć jednak do zapachu kociego gówna. To nie przeraża i zawsze momentalnie ląduje ono w sedesie. Na szczęście kot ma w zwyczaju nie robić kupy pod naszą nieobecność. Często się zdażało, że na nasze powitanie wchodził do kuwety i walił kloca ;) Czasami potrafi przyjaść i tak jakby chciał pokazać: patrz zesrałem się, weź posprzątaj, bo śmierdzi :wstyd:

hapika  

Wysłany: 2006-11-28, 21:58   

ja mam uczulenie na sierść kotów :o

GoS!a  

Wysłany: 2006-11-28, 22:35   

A ja nie przepadam za kotami, zdecydowanie wole psy. Kociska sa wredne, nie wiadomo co takiemu odbije :P drapią bez powodu i ja nie rozumiec ich zachowania :P

hapika  

Wysłany: 2006-11-28, 23:26   

ja też ;) ale zależy jaki kot . Ja miałam kiedyś takiego bardzo mądrego kotka Portosa :) był świetny - taki zadziorny. pamiętam jak kiedyś skoczył z drzewa na psa i zaczął go drapać , ludzie dosłownie tak wyglądali: :szok: :szok: :przestraszony: :szok: :przestraszony:
To był dziwny kot ^^ bo miał zachowanie psa, jadł karme dla psów i był bardzo posłuszny.
Niestety mama musiała go oddać bo bardzo źle się czułam przez te alergie. Teraz już zdechł :(

Odpowiedz do tematu