• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Alhana  

Wysłany: 2008-08-11, 08:44   

Mam persa dymnego, Miki. Nie lubię jej, a ona mnie, tyle na ten temat ;)

Lord Padfoot  

Wysłany: 2008-08-11, 12:36   

Ja tez mama kotke, Mushu sie nazywa ( niech zyje disney xD ). Jest ogolnie biala, ma taki kolorowy ogon w poziome biale paski, pare plamek duzych na grzbiecie, 1 brazowawa plamke na tylnej lapce i glowe ma taka ... nie da sie okreslic xD

kanarinho18  

Wysłany: 2008-08-11, 12:49   
   Polecający: Paulinaaa

Moja babcia ma 2 koty - klony, są do siebie podobne jak dwie krople wody;] z racji, ze nie lubie kotów zawsze zamykam je w kurniku(babcia mieszka na wsi) i puszczam do nich Bercika(super psa). Fajnie ogląda sie taki spektakl przez małe zakurzone okienko, które jest na wysokosci klatki piersiowej;]

lokowgw  

Wysłany: 2008-08-12, 06:03   

Ja mam konta tzw. Dachowca nazywa sie budyń... jest mendą ponieważ codziennie ucieka z domu rano na 2-3 godziny a potem wraca , mam ogrodzony balkon taką cienką siatką a ten cwaniak przegryza ją i se wylazi po dzikim winogronie(mieszkam na 1 piętrze) ;)

Hellblade  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-08-12, 08:23   

Miałem (moja babcia miała) kiedyś kota. Nazywał się Timon i był najśmieszniejszym kotem we wsi. Tzn, rządził wsią bo żaden inny kot, ani pies mu nie dorównywał. :P

Panna_Nikt  

Wysłany: 2008-08-12, 15:29   
   Polecający: google

Powiem szczerze,że z moim kotem łączy mnie bardzo silna więź.
Nigdy mnie taka nie łączyła,z żadnym zwierzęciem.

Póki co mam 5 kotów,w tym dwa do wydania,małe takie.Domy im kabinuje.
A bez Puki mojej życia nie widzę,kto by mnie usypiał,przytulał...? :luka:
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Ostatnio zmieniony przez Panna_Nikt 2008-08-12, 15:32, w całości zmieniany 1 raz  

WoszeQ  

Wysłany: 2008-08-13, 09:50   

Ja także mam kota,dachowca.Nazywa się Miluś,ale ostatnio mówimy do niego Dingi i się już przyzwyczaił.Ma już chyba z 6 lat.Szczerze mówiąc,jest bardzo śmieszny,czasami to można się z niego śmiać aż do łeż :D Uwielbia jest chipsy,czekolade,ciasteczka LuGO! czy tam jakoś,oraz różne inne rzeczy ... A,no i bym zapomniał,jest bury :D

Pozdro ;p

lunafly1  

Wysłany: 2008-08-14, 22:46   

Uwielbiam koty i jak mawia mój Kris to prawdziwa ze mnie kocia mama :) , niestety warunki mieszkaniowe nie pozwalają nam na posiadanie kotka, mieszkamy na 2 piętrze w domu wielorodzinnym i drzwi na dole zamykane są automatycznie, ponadto nie wiem jaki stosunek do zwierząt mają moi sąsiedzi. Ponadto pracujemy i nie chciałabym aby kociak czuł się samotny. Z pewnością to się jeszcze zmieni, a jak przylatuje z wizyta do Polski; do moich rodziców to zawsze z radością wytarmoszę PUSIE...kotkę, która zawsze ze mna śpi a jak dzwonię do domu to podobno waruje przy telefonie...ona wie ,ze ja dzwonię :)
Pusia jest szaro niebieska i to prawdziwa dama kanapowa- persik, ale ciągle jej w głowie figle i z tego to powodu do etykiety dworsko-arystokratycznej to bardzo jej daleko :) :)

Zresztą sami zobaczcie :)
Ostatnio zmieniony przez lunafly1 2008-08-14, 22:48, w całości zmieniany 1 raz  

black C.  

Wysłany: 2008-08-25, 09:06   

No więc i ja przyłączę się do grona "kociarzy"
Uwielbiam koty. W rodzinnym domu miałam kotkę perską, tricolor - śliczna jest, ale jak się wyprowadzałam to musiałam ją tam zostawić, bo źle czuła się w nowym miejscu ...
Natomiast teraz mieszka ze mną mały rozbójnik ... czarny kotek :cool:

Kasia2008  

Ostrzeżeń:
 3/3/5

Wysłany: 2008-09-05, 17:35   

ja mam kotka 5-miesiecznego,jest caly rudy :)

FralTral  

Wysłany: 2008-09-10, 15:53   

Ja mam Kotke Ma hym... 4+ 1,5 . . .= 5,5 roku :D Jest hym Taka Ladna nawet Nie ma rasy jest dachowcem . . . i mnie Wku(**)a , jak jej daje jedzenie a ona nie jeje i potem wyglada na suche zwierze . . .;/ Wstawie zdjecie Puznie0.j 3(cie) sie

michaelina  

Wysłany: 2008-09-10, 16:18   

Ja mam 7 kotów, ostatnio urodziły się dwa... Są takie malutkie, czarno-białe kuleczki :)

Michael  

Wysłany: 2008-09-13, 14:50   
   Polecający: Google.pl

ja mam 3koty i jedna kocice która lada ddziensie okoci

Fantasmagoria  

Wysłany: 2008-09-13, 16:31   

mam dwa koty, jeden jest dziki, czarny z białą krawatką, bardzo zadbany i bardzo rzadko widywany odkad nauczył się samodzielnie jeść. W sumie nie dziwie się, że nie przepada za ludźmi, bo przygarnęłam go po tym jak ktoś wyrzucił go z samochodu .. Tylko raz miałam go na rękach i o dziwo był słodki, kochany, mruczał i usnął mi na kolanach. Teraz widuje go czasem, jak mi się z pewnej odległości przygląda :)

drugi [jak się okazało po czwartkowej wizycie u weterynarza] jest mieszanką dwóch rasowych kotów. Jest śliczny [choc strasznie glupi jak na kota:P] - bardzo puszysty [ma długą sierść, ale nie taką jak pers, bardziej delikatną, puszystą i krótszą], czarno-biały. Strasznie go lubię, ale przez to, że jest dziwną mieszanką jest bardziej podatny na wszelkie choroby i prawie ciągle coś mu dolega :( Ogólnie uwielbiam go, jest jednym z najbardziej lubianych kotów w moim życiu, a ich miałam około 100 [wiadomo, większość, po kilku miesiącach gdy już były odchowane i nauczone oddawałam] :)
Fiodor Dostojewski

Reggae_Man  

Wysłany: 2008-09-27, 21:58   

Ja mam kotka dachowca czarnego :) kocham koty!! ma już chyba 9 lat muj kiedyś kupczył do brodzika i szczał ale skończył bo zaczołem go wypuszczać (mieczkam w bloku)mam balkon i se wychodzi wyszcza się wykupka ii git wraca spokojnie do domu i spi :] :]

Odpowiedz do tematu