A ja zajmuję się wachlarzami
Taakie, takie fajne to to
Machałam trochę poikami, ale w sumie zawsze byłam nastawiona na wachlarze
'zawsze' - znaczy odkąd je zobaczyłam
aludka napisał/a:
Znacie może jakieś strony gdzie moża podłapać pare trików?
ja kręcę POI i to tak dość już dobrze (ostatnio nauczyłam sie tkania za plecami, brawa dla mnie ). lubię sama wymyślać różne figury ;] poza tym kręcenie Fire POI - niesamowite uczucie, i ten świst ognia ach....
brałam się też za żonglerkę, ale to tak z ciekawości, na krótko
bardzo chciałabym spróbować z diabolo, ale nie znam nikogo, kto mógłby mnie nauczyć podstaw.
no i ciekawi mnie zośka, aczkolwiek nie wiem, czy można to nazwać kuglarstwem w sumie chyba się też zalicza
jeeej a jak wy zaczęliście się uczyć tych wszystkich motyli itd...skąd wzięliście te podstawowe tricki?
bardzo bardzo proszę o jakieś tricki,strony,linki...będę bardzo wdzięczna:]
perwati@wp.pl
jest kilka stron poświęcone technikom, z polskich grupa Salamandra (w moim odczuciu najlepsza w Polsce od fireshow) ma na stronie pokazana kilka technik, z zagranicznych polecam Home Of POI, gdzie ukazana są techniki normalnie, w zwolnieniu, opisane zasady itd.
_________________ czasem jeszcze w nocy krzyczę, ale poza tym dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum