ucze sie POI od wakacji, co do żonglerki to tylko potrafie trzema piłeczkami.. standard:)
Co do POI to staje sie to coraz popularne, ostatnio widziałem kolesia w Wiśle jak sobie ćwiczył.. Ja narazie mam zrobione z piłeczek i skarpet, ale planuje kupić prawdziwe... tylko że pewnie troche minie czasu zanim je podpale
Jak u ciebie wygląda sprawa? Masz jakąś ekipe itd?
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Ja mam łancuchy i katedralki z jeansu. Samemu z 9 razy podpalałem a niedługo oficjalny pokaz (2 osoby), normalnie w grupie cwiczy 5 osob ale niechce im sie niemaja czasu niechca zrobic siary za duzo przygotowan (bleblebleble)
U nas w miescie kiedys chyba 2 dziaciakow se zrobilo ale znudzilo im się Ale np wczoraj LEDami na rynku kręcilismy to dzieciaki zaczeły rzucac w nas petardami, Jeden dostał i poszedl po kolegow nc...
umie młynek (smarowanie, lub weave.. w sumie juz nie wiem jak to nazywac) do przodu i w tył, umie przechodzic z krecenia do przodu do krecenia do tylu.. takie podstawy.. no i motylka za głową i plecami.
Co to znaczy ze masz katedralki z jeansu? Znaczy sie ten materiał palący? Myslalem ze trzeba miec do tego taki specjalny, kewlar.
Co do samozaparcia i nauki to ciężko z systematycznością.. ale nie odpuszczam i kiedys mam nadzieje dam jakis fireshow
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
No dobra, jak zrobić poi treningowe ok, wiadomo.
Ale prawdziwe poi?
Mój poprzednik pisał, że zrobił katedralki z jeansu, też tak chciałam zrobić, tylko jak te katedralki się zwija? Ma ktoś może adres strony, na której byłoby pokazane jak złożyć materiał by powstały katedraliki? (osobiście wolę katedraliki od tub )
Po zwinięciu materiału należy go przedziurawić i wsadzić tam.. no właśnie, co? Może być jakiś drut który byłby przymocowany so łańcucha?
Łeee... nie wiem..
mhm wcale nie jest takie trune xD do tego potrzeba dobrej zrecznosci mi tam nigdy zagloanie nie wychodzilo o pikami krecic nawet ładnie mi idzi e nauka umiem juz mlunek i motylka 8)
Wie kto jak zrobić fontanne lub wschod słońca poiami?? Narazie umiem tylko fale przo i tyl motyla za soba do wewnatrz na zewnatrz za plecami za soba mlynek inaczej windmill podrzuty pare wrapow przejscia z machania w przud w tyl i na odwrot i takie pare innych jak rozbijanie motyli i fali:(zna ktos jakie fajne tricki??
[ Dodano: 2007-05-23, 09:35 ]
Jak by ktos mial jakies fajne tricki to podzielcie sie nimi ze mna sandman89@o2.pl z gory thx
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum