ja tez własnie mazre o nauczeniu sie na gitarce narazie umiem tylko na klawiszasz... krałam w klubie z 4 lata;) ale oprucz gitarki chcem tez saksofon....;D
Grałam na klawiszach. Dwa lata. Ale mi klawisze zakosili Poza tym znudziło mi się już i tak.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Na klawiszach teZ bym chciała grac no ale nie mozna miec wszystkieog naraz nie? a poza tym to moje hobby jesli to wogole mozna hoobym nazwac to harcerstwo... praktycznie to moje życie .. kocham tez Angielski:)
Nie wiedziałam, że jest harcerstwo w Dabrowie. Jak byłam młodsza, to chciałam należeć. Teraz? Nie wiem.
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Kiedyś zbierałem karteczki do segregatorów i te samochody z gum Turbo, ale to dawne dzieje.. A no i byłem mianiakiem gier przez co pół życia straciłem, na szczęście z tego wyrosłem. Teraz moje hobby to:
- kawa i fajki
- muzyka
- fotografia
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
w sumie to moim hobby jest zbieranie butelek po alkoholach potem wyparzanie ich i siup na polke:P.. albo zbieram przerozne swieczki albo mam sciane na ktorej mam same moje zdjecia cała moja historia dlatego moj pokoj jest inny od wszystkich.. chyba nie kazdy ma przescieradlo powiesozne na scianie z duzym napisem Mloda :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum